Morgendans

Godmorgen og glædelig 3. juledag, og hold nu op, hvor bliver man sindssyg af søvnmangel og af at høre julegaver blive knaldet mod hinanden- Brioklodser mod syngende hund mod xylofon, i hvert fald efter en nat, hvor Skattefidusen ikke bare har brokket sig, men har skreget julen ud. Men vi har også danset, Skattefidusen og jeg, morgendansen kl halv seks, og så er der ikke plads til andet end de helt store følelser.

1 kommentar

  1. Hej Julia
    Skøøøøøøn blog!!!!!
    Kan supplere med at vi, dvs. Oskar på 7, er blevet indehaver af Wall-e-robot, der kan tale og råbe meget længe ad gangen og svarer igen, når man taler til den. Oskar taler til den rigtig mange gange hver dag. Oskar er rigtig glad for den. Hvis man nu lod den stå tændt hele natten, ville batterierne vel dø? Og man kunne jo godt forestille sig en situation, hvor der simpelthen ikke var flere batterier at få i Danmark … ?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.