Hvis jeg var med i Bo Bedre…

Så er vi hjemme igen fra jul i 2. omgang med svigerforældrene aka Farmor og Farfar. For dem var det omgang nummer 1, og den blev derfor fejret som den skal, inkl forsøg på at ryge cigarer, forsøg på at synge julesalmer og forsøg på at få babyen til at sove. Nu er vi så hjemme igen – og det er fandme rigtigt det der med ude godt, men hjemme bedst – og babyen er leget af, lagt til ro før sædvanlig tid, og nu er der dømt individuel hygge med fri leg og ingen taletvang. Jeg fik lidt præstationsangst efter at have surfet lidt på nogle andre blogs, og har derfor forsøgt mig med et billede af julepynt, sådan lidt Bo-Bedre- møder-Camilla-Plum-agtig. Som du kan se lykkes det ikke helt. Måske fordi Jesusbarnet i virkeligheden er en flad engel, så Josef står måske og tænker lidt over, hvilken overvægtig Hellig (3) Konge, der har rullet sin ene balle hen over babyen? Og hvad han skal gøre for at få basunkinderne frem? Jeg lover at blive bedre til stemningsbilleder og julepynt inden næste jul, men lige nu, lige her, med et glas rødvin klar, melder jeg topgod jul, fantastisk stemning og iiih, hvor jeg håber at Skattefidusen lader os sove i julenatten. Så vi ikke bliver flade som Jesusbarnet.

4 kommentarer

  1. Dem med stemningsbilleder… jeg tror, at de snyder og tager en trillion billeder før det ene er i kassen. Godt det hele er blevet digitalt ellers var det en dyr fornøjelse, nu bruger de bare det meste af en dag på det ;o)

    Lyder som en jul fuldstændig som vores 🙂

  2. Det med billeder er bare så svært syndes jeg særlig fordi det er vinter og man på denne årstid kan vælge mellem kornede uskarpe billeder eller totalt rædselsfulde blitzede billeder. Der er mest stemning på de uskarpe men særligt tjekket ser det jo ikke ud. Når jeg skal fotograferer småting her om vinteren rykker jeg endten udenfor, ovenpå foran min store terrasedør eller hen i kanapstuen hvor der er lys fra tre sider. Når lyset er ok kan det godt lade sig gøre at tage et ok billede men snyd det er det jo for jeg lever altså ikke hele mit liv i kanapstuen og bager aldrig småkager udenfor! Min eneste trøst er at de fotografer jeg kender dels har udstyr i 50.000 krs klassen og dels tager 100 billeder hver gang de vil fotograferer et æble.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.