Hvis jeg var med i Bo Bedre…

Så er vi hjemme igen fra jul i 2. omgang med svigerforældrene aka Farmor og Farfar. For dem var det omgang nummer 1, og den blev derfor fejret som den skal, inkl forsøg på at ryge cigarer, forsøg på at synge julesalmer og forsøg på at få babyen til at sove. Nu er vi så hjemme igen – og det er fandme rigtigt det der med ude godt, men hjemme bedst – og babyen er leget af, lagt til ro før sædvanlig tid, og nu er der dømt individuel hygge med fri leg og ingen taletvang. Jeg fik lidt præstationsangst efter at have surfet lidt på nogle andre blogs, og har derfor forsøgt mig med et billede af julepynt, sådan lidt Bo-Bedre- møder-Camilla-Plum-agtig. Som du kan se lykkes det ikke helt. Måske fordi Jesusbarnet i virkeligheden er en flad engel, så Josef står måske og tænker lidt over, hvilken overvægtig Hellig (3) Konge, der har rullet sin ene balle hen over babyen? Og hvad han skal gøre for at få basunkinderne frem? Jeg lover at blive bedre til stemningsbilleder og julepynt inden næste jul, men lige nu, lige her, med et glas rødvin klar, melder jeg topgod jul, fantastisk stemning og iiih, hvor jeg håber at Skattefidusen lader os sove i julenatten. Så vi ikke bliver flade som Jesusbarnet.

4 Comments
Previous Post
Next Post