Julehjerter – de rigtige

Så har det været juleaften. Til Jer der først står foran den nu, så tegner den altså temmelig hyggelig i år. Gaverne var også fantastiske (lillesøster og svoger gav mig et værelse!!! – forklaring følger de næste dage), og selvom det er det indre, der tæller, så tæller det altså også lidt det med de gaver. Sidst på aftenen kom L´s nye kæreste forbi; han er altså en ret fantastisk mand. L og ham slap ikke hinanden, der var hele tiden en fingerspids eller en fod, eller måske en skulder, der havde kontakt med den andens krop. Det er altså fint, det er det. L skal møde hele sin nye svigerfamilie den 26., og selvom de begge er voksne, er den ene hemmeligt mere nervøs end den anden. L kommer altid for sent alle steder, og har ikke fået lov til at gøre det den 26., hvor hun træder ind som den ”nye” i en fast sammentømret flok, hvor 25 mennesker kan genfortælle hinandens bedste barndomsoplevelser. Fuck, hvor ville jeg være nervøs. Nå, men alt dette ved jeg kun fordi fantastiske Johan overtalte mig til at blive længere oppe, end jeg har været i hele 2008 og størstedelen af året før. Det var dejligt; at sidde der i (jule)stuen, og for een gangs skyld være de voksne, der nyder den bedste tid af en god aften. Der er mange slags lykke, men den der sad her i min stue sent i går aftes er den bedste slags.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.