Serien du MÅ se – Pamela Adlon er tilbage

Better Things er tilbage på HBO i morgen. Det er tredje sæson, og jeg krydser bare fingre for at den samler op på alle de gode takter fra sæson et og 2. Den virkeligt sjove, gribende og empatiske skildring af enlig mor i Hollywood, er simpelthen noget af det bedste og mest ærlige TV jeg længe har set. Ingen rosenrøde skildringer af kvinder, ingen polerede døtre, intet filter der lukker den konflikt ude, det er at være der (her…) i livet, hvor man har børn der har brug for én og familie / forældre, der har det samme.

HBO skriver i en sin pressemeddelelse sådan her:

 

Sam Fox (Pamela Adlon) er alenemor til tre døtre; Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) og Duke (Olivia Edward), og samtidig arbejder hun som skuespillerinde i L.A. – et job, der ikke ligefrem er en dans på roser. Hvis udfordringerne ved at være alenemor og skuespiller ikke var nok, tager hun sig også af sin mor Phil (Celia Imrie), der bor i huset overfor. Sam takler de flerste udfordringer i livet med en stor mængde rå kærlighed, oprigtighed og humor. Hun gør alt, hvad hun kan, for at forsørge familien, hjælpe døtrene med deres store og små problemer, og en gang i mellem tillader hun også sig selv at skeje lidt ud på egen hånd. 

Jeg har tænkt mig at binge den asap, og nyde alle de kvinder (og mænd) der fylder serien ud med troværdige mennesker, man ent faktisk kan lære en lille smule af.

 

0 Comments
Previous Post
Next Post