To dage i godt selskab! (Dolly, Anja og alle de andre)

Kender du følelsen af at have læst en bog, og på den ene side føle, at du nu kender forfatteren, og på den anden side have en oplevelse af at have lært noget af et andet menneskes erfaringer? Sådan havde jeg det, da jeg havde læst Dolly Aldertons Alt hvad jeg ved om kærlighed. Den handler om 20-erne, om at længes mod selv at bestemme, om fejltagelser, mænd, og kærlighed. Men mest af alt handler den om kvinder, om venskaber, og om kvindefællesskaber.

Jeg interviewede hende til Femina i London for et par måneder siden, og da hun nu var i Danmark et par dage, fik jeg også mulighed for at interviewe hende på scenen både i Roskilde og på Gentofte Bibliotek. Og nu sidder jeg så her, lige før jeg går ind i et alenlangt møde, og det går op for mig at de sidste par dage har været totalt tossede, begivenhedsrige og virkeligt sjove:

Tirsdag aften interviewede jeg først Anja Leighton – forfatter til Aldrig kun til Pynt og ung kvinde med sine meningers mod, og derefter havde jeg det som vi besluttede at kalde for en “talk” med Dolly. Det var virkeligt sjovt – hun har talt om sin bog i to år nærmest non stop, så vi talte om bogen, men også om livet, forskellen på mænd og kvinders muligheder og alt muligt andet:

Så blev det onsdag morgen, og hele dagen i går holdt jeg tekstforfatterkursus i vores lokaler i København. Det er altid en fest, og altid meget spændende at nørde igennem med dygtige mennesker fra mange forskellige brancher:

Så småløb jeg igennem København, på jagt efter fastelavnstøj til ungerne, mens jeg skulle nå at mødes med Dolly og hendes forlagsrepræsentanter, så jeg kunne følges med dem til Roskilde. Vi nåede det hele til tiden og havde en virkelig sjov aften med snak om hendes bog, om mænd, om tøj, om at være forfatter, om at være kvinde, om tinder, sex, mænd og kærlighed.

1 kommentar

  1. Jeg var jo kun med i Hellerup – men det var så godt. Hun (og du) er jo vanvittig inspirerende bekendtskaber :-). Tak for det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *