Alkymisten (- Et brand, jeg er ved at lære at kende)

Jeg er altid vild med historier, der går bag om brands. Altså historier om, hvorfor, hvordan og hvornår et brand opstår og med hvilke principper i bagagen. Efter at have set Grown Alchemist i Magasin (i boligafdelingen af alle steder), slog jeg brandet spå, og blev ret vild med historien. To brødre arbejdede sammen om et projekt, og endte med at finde ud af at det hele var meget sjovere, hvis de slog sig sammen om både produktudvikling og indpakning. I forbindelse med en opgave for en kunde, fik de adgang til forskning i hvordan naturligt aktive ingredienser kunne få huden til at se smukkere og yngre ud og haps haps, et brand var skabt. Jeg kender det endnu ikke ud og ind men jeg er blevet meget glad for disse to produkter (og for indpakningen).

Hydra Repair day cream mætter huden med fugt uden at efterlade den med shine, lidt fedtet eller med følelsen af fugt. jeg bruger også en serum under, men tænker at så snart vejret bliver varmere kan jeg undvære den.

Hydra Restore Cream Cleanser fjerner makeup og renser huden, uden at man får den der følelse af at være blevet skrællet.

Jeg oplever produkterne som ret milde, men effektive og brugervenlige uden at kræve hverken tid eller eller mange ekstraprodukter for at opnå optimal effekt. Enkle, simple og virkeligt lækre produkter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *