Juletanker og julegaver

Vi trænger til ferie hjemme hos os. Sofus har feber på tredje dag, og vasketøjsbunkerne vokser, mens kalenderlyset ikke rigtigt er nået længere end til den 7. december. Jeg har købt tre julegaver, og kan nu ikke helt regne ud, hvordan jeg når de sidste med feberbarnet under armen og arbejdet der også skal nås.

Men det er bare sådan det er – midvinter er tiltrængt, og lyset kommer tilbage om et par dage, og så tror jeg virkelig på at ungerne får et boost når stikket har været trukket i nogle dage. Samtidig er julen den tid, hvor man er så heldig faktisk at være sammen med dem eller den man holder af, og alene det er grund til at hælde vin i glassene og blive indendøre. Hvis du også lige mangler nogle gaver, så får du her nogle forslag fra mig, til at købe ind hos mennesker og projekter, der har en holdning til det de laver:

 

Relove and roses sælger vintage kimonoer fra flere steder i verden. Designeren bag skaber også nyt ud af gamle tekstiler og hvis du trænger til glimt af farve i dit liv, eller du vil begave en der gør, så klik dig ind her.

moshi moshi mind skaber tøj til kvinder, der ønsker sig et mere ukompliceret liv, hvor det man tager på hverken er en udfordring eller en forhindring. Designet er gennemtænkt og hvert eneste stykke tøj er i din lækreste kvalitet. Se mere her.

Thilde er kvinden bag Poppy Kalas, som skaber kunst i blomster. Og de smukkeste plakater til at pryde dine vægge. Se mere her.

Mo Christianshavn er en vidunderlig guldsmed, og Mo selv er kvinden bag den nu klassiske Selossering, som jeg kender flere der ønsker sig til jul. Hun skaber også de smukkeste øreringe og beviser at man kan købte det smukkeste kunsthåndværk uden at det koster en månedsløn. Se mere her.

1 Comment
Previous Post
Next Post