Damen & Damerne

I går aftes fløj jeg til Ålborg for at holde foredrag her i morges, ved årets Feminadag 2018. Flere hundrede damer der mødes for at fordybe sig i noget så lækkert som den selv, med masser af inspiration og muligheder for nye perspektiver. Jeg var så heldig at blive inviteret med, for at holde oplæg om Damen i Midten, og det er simpelthen sådan en fest, når jeg får mulighed for at tale om den. Jeg skal virkeligt anstrenge mig for at finde så meget som et hjørne af historien om mode, kvinde, muligheder og samfund, jeg ikke synes er kampspændende. Og når det så foregår i sådan et setup, så føler jeg mig ret heldig. Måske er det i virkeligheden her, det giver mening at have brugt så lang tid på at fordybe sig i et emne, når man kan dele det med andre.

Og så vil jeg lige sige at vi stadig har en håndfuld billetter tilbage til foredraget i København, hvor man oven i købet får den fineste goodiebag med. Det er mandag den 1. oktober klokken 19, og du kan læse mere om det her.

(Nedenfor: Mig inden foredraget i morges. Og længere nede, min fantastiske søster som jeg mødte i lufthavnen i går. Lige tid nok til et kram)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.