Om børn, babysitning og en aften ude

 

I lørdags var jeg ude. Det sker jo virkeligt ikke så tit som man kunne ønske, men Johan og jeg var simpelthen lykkes med både at finde babysitter og fantastisk selskab. Og så er det jo, at det går op for én hvor vidunderlig ens egen by er. Den seneste tid er der åbnet en lang række ny hoteller i København, det ene det virkeligt fine Hotel Sanders, hvor vi mødtes til en drink inden vi tog videre til en restaurant. Hotel Sanders har en tagterrasse og en bar, hvor man føler man er trådt ind i en blød polstret udgave af en Bali-fantasi (billedet ovenfor), og det var ret så vidunderligt.

For nogen tid siden holdt jeg et foredrag, hvor jeg undervejs kom til at tale med publikum om at vi i min generation gør det for besværligt for os selv, at se vore venner. Ingen inviterer rigtigt på fester eller middage, uden at alting skal være tip top, og vi har alle – forståeligt nok – så travlt med at komme hjem til vore unger, at det kræver måneders aktiv planlægning at få noget som helst til at lykkes. Måske er det rigtigt. Måske gør vi ikke nok for at have et liv, og måske er det en fejl, selvom vi jo ikke kan åbne en avis uden at få at vide at alt det vi gør som forældre grundlæggende er forkert med mindre vi trækker stikket fuldstændigt. Men helt ego-agtigt, så var det vidunderligt at tage fint tøj på, spise, drikke, danse og slutte af på MC D med gode venner.

4 Comments
Previous Post
Next Post