GAVEREGN: Vind vidunderlige produkter fra AVIVIR Baobab

 

Dette indlæg er sponseret fordi vi hos Lahme er så heldige at arbejde med Avivir Baobab.

Kender du den der fornemmelse af at huden er tør indefra og ud? Og som om selvom man bruger masser af lotion på arme og ben, så der huden stadig lidt sprød ud? Især her om sommeren?

Det er her disse fantastisk vidunderlige olier kommer ind i billedet. De tre skønne olier findes i Matas og i udvalgte helsekostforretninger, hvis ikke du er smækheldig at vinde dem her. For at deltage skal du blot lægge en kommentar her inden torsdag aften klokken 20.

Organic Baobab Virgin Oil

Ren baobabolie med super fugtgivende egenskaber, der forbedrer hudens elasticitet signifikant og efterlader den gennemfugtet. Olien er særligt velegnet som serum til ansigt, hals og decollete samt til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ujævnheder i huden. Olien booster desuden kollagenet, og den er med til at reducere udseendet af strækmærker.

All Body Pampering Oil

Blødgørende og super fugtende olie med 50% økologisk baobabolie og 50% mandelolie, der giver huden fornyet elasticitet og efterlader den gennemfugtet. Olien fedter ikke og optages med det samme i huden, ligesom den er nem at smøre ud. Olien tilstopper ikke hudens porer, den er rig på E-vitamin, som er en fantastisk antioxidant. Brug den umiddelbart efter badet for størst mulig effekt, og anvend den også til håret som stylingprodukt.

 

All Body Pampering Oil with Myrtle Scent

Forkæl dig selv med duften af australsk myrte, når du plejer din hud. All Body Pampering Oil with Myrtle Scent er en blødgørende og super fugtende olie med 50% økologisk baobabolie og 50% mandelolie, der giver huden fornyet elasticitet og efterlader den gennemfugtet. Dertil forbedrer olien hudens barrierefunktion, og har en anti-aging effekt samt reducerer udseendet af strækmærker.

 

Alle olierne er

 • med økologisk baobabolie
 • veganske
 • udensilikone, petrolatum, paraffinum, liquidum eller andre petrokemiske olier
 • Certificeret af Ecocert

 

Organic Baobab Virgin Oil og All Body Pampering Oil er desuden svanemærkede.

 

Billederne her er taget af min dygtige kollega Mette Skovgaard Nielsen.

76 kommentarer

 1. Det var da noget datteren Natacha nok godt kunne bruge, hvis jeg vinder. 🙂

  I øvrigt super sødt, da I var i Thisted i En del af Danmark, hvor du fik en gris af Sisse. I er tre gode stjerner i det program – også selvom I ikke kunne lide stedets ålekage. 😛

 2. Hende med krokodille-skinds ben ønsker sig bløde og lækre stænger inden turen går til Sicilien (og endnu mere tørkeramte ben)

 3. Skønne olier til hud som trænger til kærlig pleje efter en skøn solrig periode – min hud vil elske dem

 4. Lyder dejligt med en ren olie uden kemi som måske gør noget godt for strækmærker. Og helt sikker giver lækker glød

 5. Jeg er så snotdårlig til at pleje min hud, men de det olier lyder ret meget, som om jeg ikke ville kunne lade være!

 6. Perfekt og vidunderlig præmie, som jeg ville elske at vinde til min hårdt prøvede krop og hud ☺️

 7. De lyder fantastiske. Er stor fan af kropsolier til min tørre hud. De lyder så skønne.

 8. Spændende med et nyt produkt. Tænk hvis det virkelig virker. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve ❤️

 9. Det vil jeg meget gerne vinde. Jeg har meget tørre ben året rundt, og det har min datter på 9 år også, og siden det er svanemærket, vil jeg ikke tøve med at prøve det på hende også.

 10. Dem vil jeg gerne vinde. Har hele mit liv haft tør tør hud, og fra jeg var barn har jeg prøvet alt fra at bade i tjæresæbe, stråler hos hudlægen, medicinsk creme osv osv. Nu bruger creme til kroppen hver morgen.

 11. Det ville da være fantastisk at vinde og prøve, noget der kan få min hud til at ligne hud, og ikke en udtørret flodseng

 12. Nu er det ikke for at være på tværs vel, slet ikke, men af ren nysgerrighed er olien så udvundet af baobabtræer? Eller af frugterne fra baobabtræer? Og er det en god idé, nu da jeg for ganske nyligt læste, at træerne dør – måske grundet klimaforandringer?! Eller er olien måske lavet af nedfalden frugt? Det lyder ellers lækkert, og min hud er rædselsfuldt tør, så ville blive glad for at prøve – men kun hvis de gamle træer ikke lider overlast af vores forbrug (:

 13. MIG MIG MIG!!!! Hopper op og ned. Vil elske at vinde noget luksus til mig selv.
  Rigtig dejlig sommer til jer alle

 14. Jeg håber på mit held, så bliver der en til Emilie, en til Christian og en til Johanne ❤️

 15. Jeg har opdaget olie til kroppen i stedet for bodylotion. Især til benene. Og hvis man så i øvrigt kan få det med Ecocert er det endnu bedre. Jeg krydser fingre.

 16. Krydser fingre og tæer 🙂 Det kunne være dejligt med lidt fugt til huden der godt nok er blevet tør -særligt efter de fyrre.

 17. Kvinderne i min familie har alle problemer med tør hud og jeg vil med glæde dele den fine præmie med min mor

 18. Hvor lyder de bare lækre! De vil være perfekt til sommeren, når sol, vand og udeliv er med til at gøre uden tør. Jeg krydser fingre!

 19. Lige hvad jeg og min hud har brug for Krydser fingrene LG håber at heldet er med mig

 20. Ja da! Indimellem kradser jeg distraheret mine ben, der så er knastørre resten af dagen..

 21. Hvordan kan jeg ikke ha’ hørt om det mærke?!?? lækre no nastys olier til kroppen Yes please

 22. Det kunne min sommer-tørre hud godt bruge! De lyder så lækre, og Avivir plejer jo at lave gode sager 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *