GAVEREGN: Vind vidunderlige produkter fra AVIVIR Baobab

 

Dette indlæg er sponseret fordi vi hos Lahme er så heldige at arbejde med Avivir Baobab.

Kender du den der fornemmelse af at huden er tør indefra og ud? Og som om selvom man bruger masser af lotion på arme og ben, så der huden stadig lidt sprød ud? Især her om sommeren?

Det er her disse fantastisk vidunderlige olier kommer ind i billedet. De tre skønne olier findes i Matas og i udvalgte helsekostforretninger, hvis ikke du er smækheldig at vinde dem her. For at deltage skal du blot lægge en kommentar her inden torsdag aften klokken 20.

Organic Baobab Virgin Oil

Ren baobabolie med super fugtgivende egenskaber, der forbedrer hudens elasticitet signifikant og efterlader den gennemfugtet. Olien er særligt velegnet som serum til ansigt, hals og decollete samt til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ujævnheder i huden. Olien booster desuden kollagenet, og den er med til at reducere udseendet af strækmærker.

All Body Pampering Oil

Blødgørende og super fugtende olie med 50% økologisk baobabolie og 50% mandelolie, der giver huden fornyet elasticitet og efterlader den gennemfugtet. Olien fedter ikke og optages med det samme i huden, ligesom den er nem at smøre ud. Olien tilstopper ikke hudens porer, den er rig på E-vitamin, som er en fantastisk antioxidant. Brug den umiddelbart efter badet for størst mulig effekt, og anvend den også til håret som stylingprodukt.

 

All Body Pampering Oil with Myrtle Scent

Forkæl dig selv med duften af australsk myrte, når du plejer din hud. All Body Pampering Oil with Myrtle Scent er en blødgørende og super fugtende olie med 50% økologisk baobabolie og 50% mandelolie, der giver huden fornyet elasticitet og efterlader den gennemfugtet. Dertil forbedrer olien hudens barrierefunktion, og har en anti-aging effekt samt reducerer udseendet af strækmærker.

 

Alle olierne er

  • med økologisk baobabolie
  • veganske
  • udensilikone, petrolatum, paraffinum, liquidum eller andre petrokemiske olier
  • Certificeret af Ecocert

 

Organic Baobab Virgin Oil og All Body Pampering Oil er desuden svanemærkede.

 

Billederne her er taget af min dygtige kollega Mette Skovgaard Nielsen.

76 Comments
Previous Post
Next Post