Hårpleje og Styling til skadet hår (Dynamisk Duo)

 

Nå, men det er jo stadig vinter.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så har kulden ikke givet slip på trods af at vintertiden har. Jeg kan nærmest ikke holde det ud. Mit hår bliver træt, min hud gør det samme, og jeg synes jeg skal bruge energi på at gøre noget ekstra for ikke bare at falde helt sammen. Jeg trænger til forår. Nå, men i stedet for mere brok gør jeg noget ved det: Jeg køber blomster, tager afgjort for lidt tøj på og lader som om jeg ikke fryser, og jeg fugter og plejer hud og hår så godt jeg kan. Fordi jeg er meget stor fan af Sachajuans produkter (deres shampoo til krøller er måske den bedste jeg kender), har jeg købt ekstra ind. Deres over night hair repair er det store hit, og jeg bruger det i rå mængder. I virkeligheden skal det mest bruges i spidserne, men jeg har med stor succes brugt en kvart flaske fra rod til spids, og håret blev sig selv igen. Selvom jeg ikke ønsker mig glat hår (mere), virker deres shine spray også til mit hår. Jeg bruger den i tørt hår, som opfrisker og til at fjerne det knastørre look, jeg ikke er glad for.

Overnight hair repair fås eksempelvis her. Og Straight and shine spray fås her.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.