Kolonihaveliv: Når nattefrosten slipper

 

 

Hvis du ønsker dig en kolonihave, er jeg den allerførste til at forstå det. Jeg har talt, skrevet og snakket virkeligt meget om, hvor ganske fantastisk og vidunderligt sådan en lille plet af paradis er. Når nattefrosten slipper, og ganske ofte lige her i påsken, åbner landets mange kolonihaver op efter vinterdvalen, og det kan faktisk føles som livet begynder for alvor igen der. For min familie har det været som om, vi kunne trække vejret igen, når man kunne være i koloen. At komme fra fjerde sal og ned på jorden, og måske endda få den i hænderne, har år efter år været noget af det mest vidunderlige. Og det skrev jeg så en bog om for et års tid siden. Fuld af inspiration til dig, der ønsker en kolonihave, eller dig der allerede har én, eller til dig, der gerne vil vide lidt mere om kolonihavernes historie. Men den er i hvert fald lige her, og sikkert også på et bibliotek nær dig. Alle billederne er taget af den dygtige fotograf Julie Vöge.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *