I morgen, Lørdag: Interview: Luksus, shopping, mode og overflod

 

Jeg har glemt at fortælle noget!

I morgen er jeg på scenen i Øksnehallen sammen med Chris Pedersen, som interviewer mig om Damen I Midten, som er den bog, jeg har skrevet, der udkommer 12. april. Den handler om kvinder, mode og om stormagasinet Magasin i 150 år. De billeder, der ledsager dette indlæg, er af de scrapbøger, fra 1910-erne, 20-erne og 30-erne, jeg blandt meget andet har brugt som baggrund i min research. Du kan læse mere om Historiske Dage her, og jeg fortæller snart mere om bogen.

Ps – vores oplæg er klokken 1150.

 

1 kommentar

  1. Spændende! En af vores gamle venner, Svend, skrev for mange år siden en bog om herremode. Der var han begravet i Daells Varehus’s arkiver.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *