Vinterhår & Hårkrise & Redninger

Forleden så jeg den smukkeste blå himmel over København. Det var lige før jeg blev forskrækket, for jeg har det som om det er tusind og én dag siden jeg sidst har set en himmel der hverken var grå eller sort. Det er bare så meget vinter at min hud og mit hår begynder at afsløre det. Jeg har flere dårlige hårdage end gode for tiden, og jeg er ærligt talt ret træt af det. Derfor har jeg været ude og svinge dankortet og købt ind af vinterredninger. Som jeg har vist før herude (flere gange vist), er jeg meget glad for Saschajuans sampoo og balsam. Nogle gange køber jeg ikke den dyre shampoo, men kombinerer i stedet balsam med en billigere. Jeg bruger den her inden jeg vasker håret, og så redder jeg det igennem med balsamen i håret. Så bruger jeg en mild shampoo, og ind i mellem bruger jeg så balsam igen.

Hårnålene er det vildeste til krøllet hår. De er kæmpestore og tykke, og jeg har ledt vidt og bredt på danske webshops for at finde en, der har dem. Nu er det så lykkes at finde balletbutikken, og jeg tror jeg køber fem rør hver fjerde måned. Jeg er dybt afhængige af dem. Store, kraftige og holdbare, og jeg kan sætte mit hår op med to til tre nåle uden at det flytter sig.

De fås i tre størrelser – og i to farver.

Når mit hår er helt forfærdeligt slattent og tyndt bruger jeg to dråber af Percy & Reeds No Oil Oil. Den fedter ikke, men giver fylde i hele håret. Den er bestemt ikke til hverdagsbrug, men den perfekte vinterredning til tørt, fladt, halvsjasket hår der på gode dage er krøllet. Og så bruger jeg faktisk også Ole Henriksen Nurturing ansigtsspray i håret, for lige at give det lidt ekstra fugt, når det er helt tørt. Altså dagen efter hårvask. Ikke meget men lige nogle pift. Og nej, det er ikke beregnet til det, men det får lige håret til at løfte sig lidt.

Det sidste løft til dag 2 eller 3 efter hårvask er Percy & Reeds tørshampoo, som i virkeligheden mere er en slags løft til rødderne. Den fedter ikke og gør ikke håret tørt. Den er let at bruge og giver lige et boost volumen.

1 kommentar

  1. Kære Julia! Her på Møn, har vi haft solskin i 8 dage! I går havde jeg ligefrem taget for meget tøj på, da jeg gik tur med min hund! Og Julia, du har et dejligt og flot hår, og tvivler lidt på, at du skulle hav “sjaskedage”! Håber du snart må få lidt solskin, og et glimt af krokus og vintergækker kh brj

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *