Kunsten at teste

I torsdags var jeg til det første møde i Danish Beauty Awards i år. Det er nemlig nu, og frem til april at de mange vindere skal findes. For mig betyder det at jeg bruger weekender og aftener på at læse op på hvad forskellige skønhedsprodukter kan, hvad de er sat sammen af, hvordan en bodylotion kan andet end at fugte, og hvorfor man skal bruge en serum booster. Jeg læser op på dufte, og jeg prøver det hele; én ting ad gangen, og mange ting på én gang. Ved møderne diskuterer (!) vi, arbejder for at forstå de forskellige produkter til bunds, og fremhæver de allerbedste for hinanden. Én ting er at få lov til at teste igennem, noget helt andet er at sidde med mange dygtige mennesker fra forskellige hjørner af branchen og samtale om alt fra form til indhold. Der er virkeligt meget arbejde, men det føles som den fineste ære, at få lov til at være med. Desværre må jeg ikke fortælle om produkterne endnu, men det vil jeg glæde mig til at gøre hen over foråret og sommeren. Den store event bliver afholdt den 20. april, og jeg skriver naturligvis herude når billetterne er til salg, men ellers kan du også følge med her, hvor du kan melde dig til et nyhedsbrev og få alt at vide om awarden / eventen, når den annonceres.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *