Tak for i går, Aarhus: Glimmeronsdag i Smilets By

I går var en ganske fantastisk aften. Næsten 100 kvinder samlet i en sal i Aarhus for at høre Janne tale om kvinder, alder og kalk. Janne er produktspecialist hos Unikalk, og ved en ting eller tusind om den form for livskvalitet man opnår, hvis man passer godt på sin selv og sin fysik. Efter Janne havde talt, gik jeg på og talte om kvinder, min bog ManiFest, og om hvad det egentligt er for nogle idealer, vi forsøger at opnå i vores liv.

Vi havde goodiebags med til alle, og det alene er jo nok til at løfte stemningen, men også et dejligt gensyn med flere kvinder, som jeg har mødt ved andre foredrag rundt om i landet. Jeg følte mig meget heldig, og gik hjem med den fineste følelse. Nogle foredrag kan noget særligt, fordi dem, der kommer har glædet sig, og fordi den fælles stemning bliver helt fantastisk. I går var sådan et. I marts måned kommer jeg til Sønderborg (dog uden Unikalk), og til Aalborg (også uden Unikalk), og måske ses vi!

5 kommentarer

 1. Tak for en sjov aften i går!

  Ironisk nok opdagede jeg her til morgen, at vi næsten var løbet tør for morgenmadsmælk, så måske er jeg allerede godt på vej til at give slip…

 2. Kære Julia
  Mange tak for i går. Og tak, fordi du ventede uden for og sagde et hjerteligt tak for i aften til alle – også os, der næsten lukkede og slukkede. Håndtryk og øjenkontakt – dét holder!
  Jeg kunne godt have brugt mindst én kop kaffe og tredive minutter med dig for at fortælle, hvor present du er i min hverdag – og har været det siden jeg var nybagt mor for godt seks år siden.
  Fx tænker jeg næsten dagligt på at være den sidste til at give slip, når jeg krammer mine børn – fordi DU har sat ord på det, så JEG kan tænke det!
  Du er fandme en gave for virkeligt mange mennesker, selvom vi kun har mødt dig på skrift, på Godsbanen og måske et enkelt luksus-tekstforfatter-kursus på Sct. Petri 😉
  Tak for dig!
  Kh. Mette

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *