Om at være ulykkeligt forelsket. I Harrison Ford.

 

Jeg har læst og læst og læst på denne ferie. Børnene er blevet så store, at man ikke længere skal stå foroverbøjet på en strand med et barns hænder i sine, for at være sikker på at alt er godt. Vi er helt tætte, og jeg læser muligvis kun syv minutter ad gangen, men de minutter repræsenterer også en forskel af de store. En af de bøger, jeg har læst er Carrie Fischers The Princess Diarist. Det er Fischer, der spillede den ikoniske Prinsesse Leia i Star Wars, og som spiller hende igen i den film der har haft premiere for nyligt. Fischer gik desværre bort for et år siden, men nåede ud over en datter at efterlade sig nogle vidunderlige bøger. Hun har skrevet romaner såvel som memoirs, og de er de sidste jeg er mest interesseret i. Hendes seneste, og som jeg netop har læst handler om kærlighed. Om at have en affære med Harrison Ford (!!!).

En del af bogen er skrevet “nu”, men hele midten er Carrie Fischers dagbøger fra tiden, mens affæren stod på. Det er så sårbart, smukt og desperat, og svært at lægge fra sig.

2 kommentarer

  1. Ja, gode bøger er svære at undvære – og det er da dejligt når ens børn bliver så store, at man har tid til også at hygge sig lidt solo. Det er under alle omstændigheder bedre end når en familie er samlet, og sidder med hovedet nede i hver sin smartphone. 🙂

  2. Det er noget af det jeg elsker mest ved ferier. Tid til at læse. Meget.

    Bogen lyder spændende. Tænk at have en affære med Indiana Jones

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *