Mødre på Folketeatret (jeg har været med til at skrive et teaterstykke!)

Her på falderebet til juleferien, juleriet og alt det gode der skal til at ske med dem man elsker, har jeg en lille nyhed. Den 12. april 2018 er der premiere på et teaterstykke, som jeg har været med til at skrive. Det er en ret vild ting for mig, og jeg ved faktisk ikke helt, hvordan jeg har fået lov til at være så heldig at komme i betragtning. Det begyndte med en mail fra skuespillerinden Lykke Sand. Stykket er faktisk også hendes idé, og efter mailudvekslinger drak vi kaffe, og pludselig sad jeg og skrev om natten. Det var helt vidunderligt at få lov til at skrive en anden type tekster end dem, jeg har prøvet før, og end dem, jeg selv kunne komme i tanke om kunne være relevante.

Stykket hedder mødre, og billetsalget er i fuld gang lige her.

 

6 Comments
Previous Post
Next Post