Gaven til barnet der kan alt (eller i hvert fald gerne vil kunne komme til det)

Det kan godt være man skal være varsom med at forære denne gave væk, for det kan sætte gang i ting og sager. For Theresa Bros bog handler om, hvordan børn selv kan bygge, bygge om og indrette sig. Hvordan man laver alt fra små ting til hele møbler, og hvordan man genbruger. Jeg er helt vild med den for rekvisitøren har virkelig greb om både hammer, kreativitet og formidling. Bogen er til at gå til og stimulerer en nysgerrighed efter faktisk at kunne selv, at kunne genbruge og at kunne forestille sig at ting rent faktisk kan se anderledes ud. Du kan læse mere om bogen her.

Billederne er taget af Mette Skovgaard Nielsen / Lahme

1 kommentar

  1. Selvom jeg er født med 10 tommelfingre ser den bog VIRKELIG god ud!
    Glædelig jul til dig, Johan, Sofus & Elias, Julia 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *