Gaveregn: Vind et helt sæt hårpleje fra danske Ingredien

Jeg elsker det her brand – og vi arbejder også for det, derfor er dette indlæg sponseret.

Men nu har ingredien lanceret den lækreste serie af hårpleje, som trods navnet smooth i den grad også kan bruges til alle os med krøller, der kan mærke vinteren udtørre håret.

Smooth serien er en sand smooth operator som er målrettet meget tørt hår. Den består af shampoo og conditioner, foruden leave-in conditioner og hårkur, alle med et unikt blend af plejende naturlige olier, som blødgør og fugter i dybden uden at tynge eller fedte håret.

Olierne giver håret masser af den fugt, det har brug for, og hjælper samtidig med at tæmme det meget tørre krus, så du igen får følelsen af sundt, stærkt og gennemfugtet hår, der kan sættes, som du vil. Serien er, som alle Ingrediens produkter, Svanemærket.

Desuden er ingredien altid fri for parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konservering, phthalater, mineralske olier, paraffin, vaseline og silikoneolier.

Læg en kommentar her til indlægget inden søndag den 10. december klokken 17 og deltag i lodtræningen om alle fire produkter:

ingredien Smooth Shampoo

En meget kraftig fugtgiver til det meget tørre hår. Håret får masser af fugt fra de plejende olier, uden at blive tungt eller fedtet. Tæmmer kruset og uregerligt hår og blødgør, fugter og giver glans. Farvebeskyttende.

 

ingredien Smooth Conditioner

En meget kraftig fugtgivende og afsluttende conditioner med plejende olier til det meget tørre hår. Lukker hårets lag, så plejestofferne bliver inde i hårstrået og giver blødhed og glans uden at tynge eller fedte håret. Farvebeskyttende.

ingredien Smooth Leave In Conditioner

En meget kraftig fugtgivende og afsluttende leave-in balsam, som gør håret lækkert og nemt at rede igennem. Fordeles i hænderne, som herefter føres gennem håndklædetørt hår. Skal ikke skylles ud. Farvebeskyttende.

ingredien Smooth Treatment

En meget kraftig fugtgivende hårkur til det meget tørre hår. Håret får masser af fugt fra de plejende olier uden at blive fedtet eller tungt. Hårkuren masseres ind i håret og hovedbunden. Virker 3-10 minutter og skylles grundigt ud med vand.

 

ingredien er produkter med holdninger, og derfor kan du regne med

  • At produkterne ikke indeholder phtalater, parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser
  • At produkterne er svanemærkede som din garanti for, at produkterne ikke indeholder: kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer

Fotograf: Min dygtige kollega Mette Skovgaard Nielsen.

104 Comments
Previous Post
Next Post