Gaveregn: Vind et helt sæt hårpleje fra danske Ingredien

Jeg elsker det her brand – og vi arbejder også for det, derfor er dette indlæg sponseret.

Men nu har ingredien lanceret den lækreste serie af hårpleje, som trods navnet smooth i den grad også kan bruges til alle os med krøller, der kan mærke vinteren udtørre håret.

Smooth serien er en sand smooth operator som er målrettet meget tørt hår. Den består af shampoo og conditioner, foruden leave-in conditioner og hårkur, alle med et unikt blend af plejende naturlige olier, som blødgør og fugter i dybden uden at tynge eller fedte håret.

Olierne giver håret masser af den fugt, det har brug for, og hjælper samtidig med at tæmme det meget tørre krus, så du igen får følelsen af sundt, stærkt og gennemfugtet hår, der kan sættes, som du vil. Serien er, som alle Ingrediens produkter, Svanemærket.

Desuden er ingredien altid fri for parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konservering, phthalater, mineralske olier, paraffin, vaseline og silikoneolier.

Læg en kommentar her til indlægget inden søndag den 10. december klokken 17 og deltag i lodtræningen om alle fire produkter:

ingredien Smooth Shampoo

En meget kraftig fugtgiver til det meget tørre hår. Håret får masser af fugt fra de plejende olier, uden at blive tungt eller fedtet. Tæmmer kruset og uregerligt hår og blødgør, fugter og giver glans. Farvebeskyttende.

 

ingredien Smooth Conditioner

En meget kraftig fugtgivende og afsluttende conditioner med plejende olier til det meget tørre hår. Lukker hårets lag, så plejestofferne bliver inde i hårstrået og giver blødhed og glans uden at tynge eller fedte håret. Farvebeskyttende.

ingredien Smooth Leave In Conditioner

En meget kraftig fugtgivende og afsluttende leave-in balsam, som gør håret lækkert og nemt at rede igennem. Fordeles i hænderne, som herefter føres gennem håndklædetørt hår. Skal ikke skylles ud. Farvebeskyttende.

ingredien Smooth Treatment

En meget kraftig fugtgivende hårkur til det meget tørre hår. Håret får masser af fugt fra de plejende olier uden at blive fedtet eller tungt. Hårkuren masseres ind i håret og hovedbunden. Virker 3-10 minutter og skylles grundigt ud med vand.

 

ingredien er produkter med holdninger, og derfor kan du regne med

 • At produkterne ikke indeholder phtalater, parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser
 • At produkterne er svanemærkede som din garanti for, at produkterne ikke indeholder: kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer

Fotograf: Min dygtige kollega Mette Skovgaard Nielsen.

104 kommentarer

 1. Tænk hvis det kan gøre underværker mod mine tørre krøller …. Jeg vil elske at forsøge med disse lækre produkter.

 2. Skønne sager! Hvis jeg vinder, vil jeg glæde en kvinde, jeg kender, med præmien. Det handler jo om at give glæde videre – ikke mindst i denne søde juletid 🙂

 3. Efter mit hår er blevet gråt trænger det til fugt, så jeg ønsker at vinde disse produkter, så jeg kan prøve om de virker

 4. Åh ja mit hår skriger efter fugt. Jeg har netop krøller der bliver fuldstændig uregerlige på denne årstid, så ja tak 🙂

 5. Jeg har Ingredien varmebeskyttende spray, og den fungerer bare! Jeg er vild med konceptet, at der ikke er parabener og alt muligt andet allergifremkaldende midler i.

 6. Uhhh sikke en præmie – jeg er vild med, at man kan få lækre produkter, hvor der ikke er alt muligt giftigt i..

 7. hvor fed konkurrence 🙂 jeg vil give det til min søster, hvis har har drillet efter hun har fået barn

 8. Det vil jeg og min krøllede manke virkelig gerne have fat i. Folk, der taler om prinsessekrøller har jo slet ikke forstået det. Mage til krus og av og begyndende dreadlocks inde under alt det pæne. Jeg krydser fingre for mindre krus og gode gaver.

 9. Hurra! Her er løsningen til min datter på 13 år. Hun er meget langhåret og har fine, store krøller. Hendes hår er så tørt for tiden efter en lang sommerferie i saltvand.
  Vi vil juble resten af december, hvis vi udstrækkes.

 10. Lyder som et super produkt – det kunne jeg godt tænke mig at prøve til mit krøllede (læs: mega kruset) hår 🙂

 11. Trænger virkelig til sådan en self treat. Vil være skøøønt at vinde lidt lækkerier til garnet 🙂

 12. Glædelig 8.december:-)
  Lyder som et himmelsk produkt for mit tørre og skadede hår, efter ulykken og meget medicin, så er mit hår ligesom stået af.
  Ønsker du og dine en skøn weekend med julero og julestemning:-)

 13. Jeg tager dine smukke krøller som garant for at også mit vintertørre garn kunne have gavn af denne skønne præmie

 14. Det vil jeg SÅ gerne vinde! Mit hår er så tørt og træt efter graviditet og nu baby.

 15. Det lyder som nogle rigtig lækre produkter, som jeg meget gerne vil vinde til mit tørre og krøllede hår 🙂

 16. Mit hår er helt skørt for tiden. Elektrisk og tørt, og meget lidt medgørligt, ligner lidt en som har gnedet en ballon hovedet som man gjorde i 80’erne til børnefødselsdage. Er mega jaloux på dine krøller (og andre heldige med naturlige krøllet), det ser bare festligt og lækkert ud. Må købe et krøllejern inden næste julefrokost .

 17. Det lyder virkelig noget som mit krøllede hår kunne bruge. Sætter stort kryds og ønsker dig og din familie en god weekend

 18. Det lyder som lækkerier til det vintertørre hår 🙂 Er blevet meget langhåret de sidste par år og skal lige lære at det kræver lidt mere pleje end da det blot var skulderlangt…

 19. Lyder som de perfekte produkter til mit stride mega tykke hår, som er meget svært at tæmme! Rigtig god weekend 🙂

 20. Det vil jeg virkelig gerne vinde ‍♂️ Både fordi min shampooflaske er ved at være tom og fordi jeg elsker Ingredien ❤️

 21. Det er vel nok en lækker præmie. Den ville jeg elske at vinde. Måske jeg kunne få bugt med det krus mit hår altid kan præstere

 22. Jeg har fødselsdag lige om lidt. Har brugt alle mine penge på gaver til familien, så den her må være til mig

 23. Mit hår er knastørt efter graviditet og amning gør det bestemt ikke bedre, så krydser fingre for en tidlig julegave:)

 24. Jeg kendte slet ikke Ingredien mærket, inden jeg blev oplyst her hos dig. Men da den beskrivelse du har skrevet, lyder fuldstændig som om du har haft MIT naturkrøllede hår i tankerne, så tænker jeg, at det må få en chance. Og dermed får også heldet en chance ❤️

 25. Det er lige nøjagtig, hvad mine (og min datters) tørre lokker trænger til! Og glædelig jul til dig!

 26. En omgang selvforkælelse til forsømte lokker der i den grad vil falde på et tørt sted i denne December, som er den 2. December i træk i en efterhånden lang kamp mod sygdom.

 27. Jeg er vild med, at deres produkter kommer både med og uden parfume, så vi allergikere (og generelt sarte næser) kan slippe for dufteriet.

 28. Jeg har prøvet flere af Ingrediens produkter og de er så gode, så jeg håber på at der lander i appelsin i Lin turban, nå nej… Ingredien i Kit hår

 29. Det ville være virkeligt skønt, at se om jeg endelig kunne finde et produkt, der virker til at blødgøre de grå lokker der dukker frem med alderen;-)

 30. Ja tak, det lyder lige som det mine døde vinterkrøller gerne vil plejes med…

 31. Åh det vil jeg rigtig gerne prøve da jeg har krøller og de savner fugt og pleje

 32. Syntes det er svært at finde godt produkter til krøllet hår, så ja tak, jeg vil gerne vinde, denne lækker gave.

 33. Mit hår er tørrere end tørt i øjeblikket, så det trænger i den grad til en kærlig hånd.

 34. Ja tak – hvis jeg vinder, vil jeg glæde min mor med sættet. Hun har det kraftigste, krøllede og smukke hår, men bruger helst alle pengene på hendes fire børn plus børnebørn – fremfor sig selv. Derfor – ja (mange) tak.

 35. Har endnu til gode at prøve Ingredien – måske det er det, der kan få mine krøller til at se lækre ud

 36. Mine krøller er tørre og triste at se på efter et hårdt efterår med sygdom og travlhed. Så jeg håber stærkt på at vinde 🙂

 37. Jeg har naturkrøller…og jeg er altid på jagt efter fugt til mit hår. Så jeg vil ELSKE at vinde!!

 38. Hej kære Julia,

  jeg ville ELSKE at vinde❤️ Jeg har ikke fundet noget endnu der virker…..mit hår trænger til hjælp ovenpå maange års stress med en datter med inf. autisme m. PDA og ADHD.
  Rigtig glædelig jul fra Lykke✨❤️❄️⛄️

 39. Det sæt vil jeg virkelig gerne vinde. Har på den seneste brugt deres shampo med farve, den er så god til lige at friske op.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *