Nyt fra projekt Musali

Som du måske husker, så startede jeg i forsommeren projekt Musali. Du kan læse meget mere om det her, men det handler i bund og grund om at støtte zambianske kvinder i at bygge en hverdag op for sig selv og deres børn ved at handle direkte med dem. Kvinderne laver disse smukke armbånd i kohorn, men også nogle helt vidunderlige armbånd i smukke farver, flettet i bomuldsgarn. Alle armbånd er unikke, i forskellige størrelser, og for dem, der er skåret i kohorns vedkommende, så er alle mønstre og udskæringer også forskellige. Jeg kan faktisk ikke altid holde ud at pakke dem, når de skal ud i butikkerne, fordi hvert og et af dem er fuldstændig enestående og fantastisk. Det er faktisk også derfor jeg ikke kan sælge dem via web – fordi de er forskellige hvert og ét.

Armbåndene fås hos Moshi Moshi Mind over hele landet, og nu er disse smukke fotos så landet hos mig. De stammer fra et fotoshoot Moshi Moshi har gennemført med deres egne nye styles, hvor modellen bærer de fine Musali-armbånd. De er alle unikke og koster 150 kr stykket, uanset om de er i garn eller i kohorn.

Den superlækre tee er oversize og fås i flere farver. Se her.

Den lange hoodie kan du se her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *