Ugen der fløj afsted: Fotoshoot, lancering og alt det andet

Ok, hvad skete der lige der? Jeg blinkede tre gange og så var ugen væk. Nogle gange bliver man altså helt vindblæst over det tempo tingene foregår i.

Jeg tror bare at det er sådan det er, og jeg undrer mig hvert efterår over det – men det er en ting, der hænger sammen med sæsonen i min branche, og noget jeg forlængst burde have vænnet mig til. Heldigvis er det gode ting, der fylder hverdagene. For eksempel BogForum, hvor jeg bleve interviewet af fantastiske Sine Gerstenberg. Hun har ovenikøbet skrevet interviewet ud, så du kan læse det her. Og de mange, mange, mange interviews jeg selv lavede med forfattere, har jeg desværre ikke nået at gøre noget evd. Ugen bød også på en produktlancering af Ivy Aia, et vildt lækkert brand, du kan få hos Normal. Det er rent og renere end rent, og det gennemfugter huden. Det fortæller jeg mere om i et indlæg snart. Og ja – Tekstforfatterworkshop med 15 dygtige, søde og sjove kursister som alle som en bekræftede mig i at jeg elsker mit arbejde. Og i dag gik den ene halvdel af dagen med et fotoshoot i forbindelse med et nyt projekt – endda sammen med Les Kaner og Christina Wedel. Og om tre timer er det weekend, og jeg satser på et stort, koldt og imødekommende glas hvidvin. Og en lur til Disney Sjov.

Glædelig fredag!

Her først lidt fra lanceringen i går:

Og så snapshots fra dagens fotoshoot;

Makeup af Christina Wedel (JA! hende med bogen)

og Fotograf var Les Kaner. Så dejlige, kloge og dygtige damer.

 

 

3 Comments
Previous Post
Next Post