Tante Stellas Hus: Gratis gave til dig og dine børn: Fordi julen er magisk

Dette indlæg er sponseret fordi vi har arbejdet sammen med name it omkring det, dette indlæg omhandler.

Der er sket det mest vidunderlige. Nemlig at vi her hos Lahme har fået lov til at være med på sidelinjen i frembringelsen af et eventyr, som kan blive dit. Ikke et hvilket som helst eventyr, men et juleeventyr. Juleeventyret fås gratis i den smukkeste bog, ikke noget digitalt, du skal downloade, i alle name its butikker landet over fra i dag, den 20. november. Men du skal være hurtig, for jeg har en fornemmelse af at de forsvinder med et fingerknips.

Eventyret er slet og ret fantastisk. Og skrevet af en af mine yndlingsforfattere indenfor børnebøger, nemlig Cecilie Eken.

Derudover er eventyret pakket ind i et univers af dims – så dine unger kan lege sig til eventyret derhjemme; en mus, en magisk nøgle, en fjer, som du undervejs i læsningen også kan hente i din lokale name it butik. Også dét er ganske gratis.

Tante Stellas gamle hus i skoven er stort, labyrintisk og fyldt til randen med eksotiske fund og minder. Udstoppede dyr, skuffedarier med dimser og spændende souvenirs fylder den varme og lettere excentriske tantes hjem, hvor børnene Emma og Carl skal passes i dagene op til jul.

I huset træder de to børn ind i et eventyrligt univers, hvor alting ikke er helt som normalt. Hvad vil den lille mus, der dukker op, og hvad er det for et sort væsen, som lurer i den tætte tåge? Og hvordan finder de den nøgle, som tante Stella ikke kan huske, hvor hun har lagt? Uden den bliver det nemlig ikke rigtig jul i hendes hus.

Tante Stellas Hus er en højlæsningsbog fuld af leg, hygge og magiske øjeblikke, som udgives af det danske børnetøjsbrand NAME IT i samarbejde med børnebogsforfatter Cecilie Eken. Bogen har 25 afsnit, som kan læses højt som julekalender ved sengetid, og er en fortælling om eventyrlyst, ønsker og fantasi. Bag bogen ligger et ønske om at bringe familier tættere på hinanden og på julens magi.

Og fik jeg sagt at bogen kan hentes GRATIS fra i dag? I alle name its butikker?

Hos NAME IT er vi inspireret af børn og deres universer i alt, hvad vi gør, og derfor ville vi gerne se julen gennem børnenes øjne. Cecilie Ekens eventyrlige pen var det helt naturlige valg, da vi ledte efter en fortæller, der kunne skabe netop det,” fortæller idemager og kommunikationschef hos NAME IT, Trine Ørskov.

Bogen er ydermere vidunderligt illustreret af Peter Heydenreic, som er tegner og illustrator med stor forkærlighed for fantastiske historier. Han står bag et imponerende bagkatalog af tegneserier, tegneseriestriber, satiretegninger samt utallige illustrationer til bøger, magasiner, blade og reklamer.

Forfatteren, Cecilie Eken (født 1970) er en prisvindende børne- og ungdomsforfatter af romaner, billedbøger, noveller og teaterstykker. Hun debuterede i 1993 med eventyrromanen Troldmandens Søn, og siden da har Eken udgivet mere end 30 værker for børn og unge, som alle har fantasien og den sproglige ekvilibrisme til fælles. Ved flere lejligheder har Eken modtaget Kulturministeriets Forfatterpris for børne- og ungdomsbøger, ligesom hun i år 2000 modtog Certificate of Honour for Writing fra IBBY (International Board on Books for Young People) for Sikkas Fortælling (1997). Eken har tre børn med illustrator af bogen, Peter Heydenreich, og familien bor sammen lidt uden for København.

2 kommentarer

  1. Hej Julie
    Jeg har bogen inkl mus, nøgle og fjer fra sidste år og vil læse den for min dreng i år. Hvordan er det tænkt at man skal bruge “remedierne” undervejs?

    Mange venlige hilsener
    Pernille

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *