Bøger, bøger, bøger, BogForum, Mich Vraa, Jeffrey Archer, Line Knutzon, og mange andre

 

Så er der BogFest! Nemlig i den kommende weekend, den 10. til den 12. november, hvor årets Bogforum  afholdes i  Bella Centret.

Der er så meget i mit liv, der handler om bøger. Bøger, jeg selv skriver, bøger jeg håber at skrive, bøger jeg tørster efter at få den perfekte idé til, men også bøger jeg læser, lytter og kaster mig over. Jeg arbejder for Femina som deres boganmelder og det betyder at jeg læser, sætter mig ind i og skriver om rigtigt mange bøger hver måned, og hvert år. Og når det bliver BogForum og bøgernes fest, så står alt på hovedet ind til det hele hænger sammen. I år skal jeg forberede næsten 20 interviews til bogforum, og jeg skal tale med nogle helt fantastiske danske og internationale forfattere. Lige nu er jeg i fuld gang med at forberede mig til det, og skrive manus og huskesedler til de interviews jeg skal holde. Jeg skal også selv interviewes i anledning af Kolonihaveliv, og det glæder jeg mig også til. Så i morges skulle jeg live have et overblik over bunkerne af bøger, og det endte i kaos på kontoret, et kaos, som min kollega fangede mig i. Her sidder jeg. I bunkerne. Jeg skal nok nå at få styr på det, og hvis du også vil have et overblik over BogForum, kan du faktisk lave dit eget program, så du når at se og høre, dem du vil. Klik her og vælg ud og print så dit program. Jeg håber at se dig!

 

 

6 kommentarer

  1. Hej Marina – det gør jeg! Masser af stories og billeder. Ville have været skønt at se dig! Kh J

    Kære Henrik – kaffe er et must!
    KH
    J

  2. Du skal vist interviewe min veninde Sisse, som har skrevet ‘en jordnær guide til begravelser’. Jeg synes den er meget velskrevet. Jeg fik selv brug for den da min stedfar døde i december sidste år. Sisse er super sød og sjov

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *