Hverdag med undtagelser

Nej, klokken er ikke helt tolv endnu, og billedet er et par dage gammelt. Men klokken ER hverdag, og her fra min side af skrivebordet tegner det til at blive en af de helt travle uger. Tempoet er altid højt om efteråret, og jeg tænker at efterårsferien ligger perfekt, dér på kanten mellem lys og mørke.

På billedet ser du også to af Musali-armbåndene. Altså armbånd fra det lille projekt jeg har startet op i Zambia. Med lidt held og vind i ryggen, og velvilje fra dig derude, tegner det faktisk til at vi muligvis kan sætte endnu en lille produktion i gang. Det krydser jeg i den grad fingre for. Hvis du vil læse mere om projektet kan du klikke her.

I dag har jeg stik i mod al sund fornuft og bjerge af arbejde sagt ja tak til en kærlig invitation til at mødes med gode venner og deres unger i Tivoli. Jeg henter ungerne tidligt, og så hopper vi på bussen derind, og glemmer at hverdagen ER startet og at man i virkeligheden burde slå røv i sædet og koncentrere sig. Tilgengæld får jeg mulighed for at holde i hånd med Sofus i den gamle rutshjebane, og det er altså en særlig ære. Den eneste grund til at jeg får den er, at Johan ikke skal med i dag. Jeg håber du får en skøn og god start på hverdagen, og at den er fuld af kaffe og gode mennesker.

1 Comment
Previous Post
Next Post