Mere tid og bedre røv

Der er opstået et par mærkelige tidslomme i mit liv, som jeg ærligt talt ikke havde set komme. I årevis havde jeg ikke regnet med at det skulle ske. De kommer ret belejligt, men aldrig så man kan planlægge efter dem, altid lidt spontant og ikke regelmæssigt. Pauserne, hvor jeg har læst lektier med Elias, bygget LEGO med Sofus og ryddet op. Altså tidslommer, hvor jeg ikke er bagefter. Men lige der, hvor jeg skal være.

Det der er sket er simpelthen at ungerne er blevet store, eller i hvert fald større, så der ikke er behov for konstant opsyn, konstant nærvær både fysisk og psykisk og at de nu faktisk har ting i deres liv, der går udenom mig, og om Johan. Det betyder at jeg nu ikke mere skal skynde mig helt sindssygt hver eneste morgen, men rent faktisk har tid til både varm kaffe og mellemlangt bad. Det betyder også at aftenerne giver lidt mere plads til ikke at styrte rundt hele tiden, for nu vil ungerne faktisk gerne ting selv ind i mellem. De kan selv, og de vil selv. Så der er en anden ro, et andet rum, man kan være tætte i, uden at skulle facilitere hele tiden. Der er simpelthen sket noget, og vi nyder det alle fire. Helt egoistisk nyder jeg det også. Jeg kan nå at få en smule af den ro, jeg ikke vidste jeg havde savnet, men nu er den der. Jeg omsætter den til alt muligt, for eksempel at nå at læse avisen, at svare et par mails, at kramme ekstra længe med ungerne, at læse en ekstra historie, at lave lidt bedre mad.

Og så til at opdage nye ting. For eksempel den her fra Filorga. Som jeg ikke vidste jeg havde brug for, men som jeg lærte at kende igennem Danish Beauty Award, og nu ikke kan undvære. Jeg er på tredje flaske. Detox Body Treatment er en slags fugtgivende bodylotion, og opstrammende produkt i ét. Men det er er også blidt eksfolierende og får huden til at både at føles fastere og se sådan ud. Man kan bruge den på hele kroppen, hvor den også virker lindrende på benene, hvis de ind i mellem føles tunge, men jeg er for nærig, så jeg bruger den fra lårene og op. Og resultatet er i dén grad til at få øje på. Meget pænere, mindre “grynet”, mindre rillet og ru hud, og slet ikke tør. Det er en skum, så man ryster flasken inden man bruger den. Det tager to minutter ekstra om morgenen, men de er simpelthen givet så godt ud. Det samme er de 295 kroner den koster i Magasin. (klik her)

5 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *