Fire ting, der gør efteråret bedre (eller blot tåleligt)

I morges fortrød jeg at jeg endnu ikke har hentet kassen med handsker og huer ned fra loftet, for det begynder at se ud som om, vi har mere brug for dem, end jeg havde regnet med. Jeg begynder også at ønske mig støvler med lammeskindsfor, og jeg overvejer en ny vinterfrakke. Efteråret er som bekendt (hvis du har læst med her et stykke tid, ved du det allerede…) ikke min stærkeste side, og vinteren er jeg endnu dårligere til, men der er visse ting, jeg ville mene, kunne gøre det hele bedre. Her er min ønskeseddel:

Hvis ikke Bogforum lå præcis samme weekend, så havde jeg allerede bestilt en plads på Moshi Moshi Minds Fall Escape. Det er tre dage og to nætter med ro, hvile, yoga, foredrag og helt vidunderlige omgivelser. Klik her. Jeg tror så meget på, at det handler om at få kroppen med, at forstå at der ind i mellem skal ro på.

Tage fri en efterårsmorgen, aflevere ungerne tidligt og lære noget nyt og nørdet ved historiske morgener på Nationalmuseet. Hold øje med deres site – eller klik her og se, hvad man kan komme til allerede i morgen.

Forkæle mig selv og give mig noget at glæde mig til ved at investere i Yves Rochers klassiske og virkeligt fine julekalender. Der er ikke mange af dem, så man skal være max hurtig for at få fingrende i én. Klik her.

Booke en babysitter og invitere Johan ud at spise lige her. På Kiin Kiin Bao Bao, hvor man kan lade som om man sidder i Østen, hvor maden er vidunderlig og drinksne endnu bedre.

(og nej, intet er sponseret her)

3 kommentarer

 1. En 3-dages escape bliver svær at klemme ind, men ideen med at tage en dag fri, og lære noget nyt (gerne over en latte) lyder absolut tiltalende og mulig – Tak for inspirationen ;0)

 2. Hej Susanne; jeg ved du har ret, og jeg er også i kraftige overvejelser om ikke det “bare” er det, der skal til. Vi gjorde det for to år siden og alt blev bedre.
  KH
  J

  Hej Pia,
  Ja, det kan godt være liiidt svært med tre dage.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *