Invitation: Svlstg: Pop Up Udstilling: Are We There, Yet?

Vi har talt om det i mange indlæg herude på bloggen – det der med at der sker meget ude i verden, man er nødt til at forholde sig til. Det har min gode ven, Thomas gjort. Eller Tomace, som han også kaldes, eller Svlstg, som er kunstnernavnet. Nu åbner han dørene for en fantastisk fotoudstilling, kun i tre dage, hvor de vildeste værker bliver vist. Læs mere her – og tjek deltager nederst i indlægget. Hermed inviten:

Det sitrer i verden lige nu. Der sker noget, og alle kan mærke det. Men har vi ikke været ved det punkt før? Og er vi klar til at gøre noget ved det?

Det er 5 år siden, at kunstneren Svlstg, tidligere kendt som Tomace og med det borgerlige navn Thomas Ryming, sidst udstillede sine værker solo. I de fem år har manden bag de karakteristiske svulstige kunstfotostater været igennem en transformerende proces med sig selv og sine skud, som nu præsenteres eksklusivt på 3 dages pop-op udstilling på OBV Studios.

Er vi der endnu?

Are we there, yet? er resultatet af en 5 år lang proces, der nu samler sig i 20+ tidsløse sort/hvide kunstfotos. Siden 2012 har Svlstg søgt efter sig selv som kunstner med værker i forskellige temaer fra olympiske guder til forbrugerisme, og siger selv, at den tid, der er gået, har været hans eget kunstakademi.

”Jeg er historiefortæller. Det tager tid at finde ud af, hvad man gerne vil sige, og det er også en af pointerne med værkerne i udstillingen. Den menneskelige proces må gerne tage tid. Spørgsmålet bliver, hvad vi har så travlt med, og om vi nogensinde når frem,” siger han og forklarer:

”Da jeg var barn, spurgte jeg altid ”er vi der snart, far” – og min egen søn gør det samme nu. Dét blev spørgsmålet, som samlede mit projekt, og pludselig kunne jeg se et mønster. Det er faktisk et meget relevant spørgsmål at stille. For jeg ved heller ikke, om vi er der endnu.”

Alting går i ring

Are we there, yet? er værker, som hver især tager udgangspunkt i en symbolverden, der stikker til alt fra sociale medier, køn, moral, kultur, politik og sex. Skalaen går hele vejen fra fordærv og forargelse til skønhed og uskyld, og rører ved centrale, menneskelige mønstre.

”Alting i verden går igen og kører i ring. Gør vi det samme og fejler, eller gør vi noget ved det? Det gælder alt fra musik, politik og krige, at vi har været der før. Så er det nu? Er vi nået dertil, hvor vi handler? Mine billeder tapper ind i de fejl og mangler, vi har som mennesker, og stiller spørgsmål ved vores handlinger,” slutter kunstneren.

 

Are we there, yet?

Exhibition by Svlstg

6.– 8. oktober 2017

 

Fernisering fredag d. 6. oktober kl. 16:00

OBV Studios

Otto Busses Vej 5a Byg.220

2450 Kbh SV

 

Follow:

svlstg.com

https://www.instagram.com/svlstg/

1 Comment
Previous Post
Next Post