Serien til din weekend: Better Things på HBO Nordic

BETTER THINGS — Pictured: Pamela Adlon as Sam Fox. CR: Pamela Littky/FX

Hvis du tænker, at du er den eneste mor i verden, der har svært ved at få enderne til at mødes, problemer med din egen mor, og har totalt umulige unger, så brug et par timer (eller 10) i weekenden på Better Things. Serien er en slags komedie, men en rolig én af slagsen, som helt blidt, tæmmet og konsekvent upoleret viser hverdagens absurditet.

Som når man tror man har styr på ungerne og det viser sig at ens ældste datter er blevet kæreste med ens bedste venindes xkæreste, som er 20 år ældre end datteren. Eller når man prøver at være en god datter, men seriøst ikke kan holde sin gamle, selvoptagede hoarder af en mor ud. Hovedpersonen er Sam, skuespiller uden det store gennembrud, nyligt fraskilt, mor til tre. Hendes mor bor på den anden side af vejen og hendes xmand er fraværende og ikke synderligt interesseret i sine børn. Serien er skrevet og produceret af Louis C.K, og hovedrolleindehaveren er brilliant. Serien er smuk og stemningsfuld og historierne er så loyalt og fint fortalt uden helte og skurke, men sjovt, vedkommende og rørende.

Better Things kan ses på HBO Nordic.

0 Comments
Previous Post
Next Post