På besøg i slikbutikken – glimmer, makeup, glitter og efterår

Da jeg tog på arbejde i går, havde jeg klædt mig på til en sommerdag, og frøs som en hund hele dagen. I dag har jeg taget ekstra uld med i tasken, og begynder næsten at se frem til at årstiden skifter og bliver til det efterår, sommeren har føltes som. Med efteråret kommer der også nye kollektioner til – både indenfor mode og makeup, og trends. Som du ved har jeg en ting med farver og glimmer – en STOR ting, så da jeg fik adgang til makeupbrandet essences nyeste kollektion, prøvede jeg det hele af.

Min kollega Mette hjalp mig med fotos – og det viser sig at løsningen med billeder er lige ved hånden, så hende skal jeg nok kalde ind lidt oftere. Ikke flere undskyldninger for kun at kunne vise produkter, men ikke, hvordan man bruger dem!

essence er lavet med naturlige råvarer, ikke testet på dyr, og følger alle de internatonale guidelines for god praksis, ingen dyreforsøg og EU´s kosmetikregler. Det er jeg nødt til at sige fordi brandets produkter  koster det samme som en pose slik, og det kan være svært at tro at de rent faktisk er så gode som de er.

Til disse billeder har jeg brugt primeren Fresh and Fit, og derefter korrigeret ujævnheder med denne concealerpallette. Jeg har bare brugt fingrene, og hverken pensler eller svampe. Blushen ligger her nedenfor, og den er en metal crome blush.

Med i kollektionen er også en gylden mascara, til effekter, som jeg har brugt i spidsen af de yderste vipper, efter at have brugt en klassisk sort mascara.

På læberne har jeg brugt palletten lip go wow! Den anden farve fra venstre har jeg brugt på hele løben, og så har jeg duppet den mørke inde på midten. Den er superholdbar, og helt let at bruge. Og koster 30 kroner. JA, 30 kr.

Neglene er et kapitel for sig, og essence har en række helt fantastiske glimmerversioner. En af dem er en slags pulver – som NYX faktisk også har, som man drysser på neglene. Man kan bruge en almindelig ensfarvet lak under, eller bare give den gas og sørge for at det rammer hele neglen.

 

tadaaaa!

Alle produkter fås hos Essence i Bilka – til priser fra 19 til 60 kroner.

3 kommentarer

  1. Aj, det lyder sjovt. Tror aldrig jeg vokser fra at være en lille glimmergås… selvom jeg lige nu sidder i en t-shirt med både Thor, Captain America, Ironman og Hulk’en på 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *