Vind: Billetter til Gin Tonic Festival (ja, den slags findes!)

Det er jo mandag, og den slags kommer man sig ikke nødvendigvis bare sådan lige over. Derfor udlodder jeg i dag to billetter til Gin Tonic Festival 2017 i nærheden af Horsens. Det er Fever Tree, der inviterer, og eftersom vi arbejder for dem, er dette indlæg sponseret.

 

Verdens mest bestilte drink er den legendariske Gin & Tonic, og det er bestemt ikke uden grund. For lige siden, de britiske soldater i kolonierne opdagede den velsmagende blanding, har den domineret verdens barmenuer. Nu fejrer Fever Tree klassikeren med sensommerens lækreste festival, Gin & Tonic Festival 2017, som afholdes i det jyske – nærmere betegnet den imponerende herregård Serridslevgård ved Horsens.

 

På festivalen kan du ikke bare lære at mikse den perfekte Gin & Tonic. Her kan du møde destillatører og importører af gin til danske ganer, opleve de professionelles entusiasme og store viden, og dykke ned i den spændende verden af smag, som Gin & Tonic repræsenterer. Du kan også opleve de mange forskellige muligheder for garnish af drinken, få inspiration til de helt rigtige glas og præsentation.

Ved standene står eksperterne klar til en snak og en smagsprøve, eller du kan læne dig tilbage og nyde, når de kyndige bartendere tryller i festivalens mange udendørs Gin & Tonic barer. De giver tips, tricks og spændende garniture-idéer til at mikse den mest sublime drink. Samtidig er der naturligvis tændt op i grillen til lækre måltider undervejs.

Tonics til festivalen leveres af Fever-Tree Premium Mixer, som fremstiller et væld af forskellige tonics med de fineste naturlige ingredienser: Subtil botanisk smag, naturlig saft, blødt kildevand, rørsukker, og kinin af den højeste kvalitet fra de oprindelige febertræer. Fever-Tree er for tredje år i træk kåret af verdens bedste bartendere som den bedst sælgende tonic mixer.

DU vinder: Ved at smide en kommentar her inden på søndag den 10. september klokken 20 – så deltager du nemlig i lodtrækningen om to billetter.

MEN du skal: Kunne være i Horsens for at bruge billetterne enten Fredag 15/9 2017 eller lørdag d. 16/9 2017 på Serridslevgård ved Horsens.

Der kører shuttlebus fra Horsens station til festivalen.

LÆS MERE HER

18 Comments
Previous Post
Next Post