København, du er så smuk

I går kom jeg gående igennem København, efter at have holdt et foredrag i Christian d. 4s bryghus. Det var i sig selv et helt fantastisk sted, hvor jeg kun har været en enkelt gang, for mange år siden. Åbenbart kan man leje det til events, og de mange skulpturer giver en meget særlig stemning. Men så gik jeg der, igennem København, forbi Christiansborg, og Thorvaldsens Museum. Der er simpelthen ALT for mange steder, jeg ikke får kigget ind, og hvor burde man altså bare være bedre til at være turist i egen by. Det står så meget på todo-listen, når det lige om lidt er for koldt til at hænge ud i parkerne. Det første billede her i indlægget er fra forsiden på Thorvaldsens. Farverne er sindssygt smukke, og jeg fik lyst til at male stuen om.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post