Hvorfor prøver du ikke? Diana Vreeland.

I forbindelse med et projekt, jeg har skrevet på det sidste års tid, er jeg blevet mere end almindelig interesseret i Harpers Bazaars redaktør i 1950erne, Diana Vreeland. Senere kom hun på Vogue, og i hendes karriere er der simpelthen så mange aspekter, man kan interessere sig for. Hun var åbenmundet og udtalt og ambitiøs. Hun var kreativ og excentrisk og insisterede på at stil ikke var noget, man skulle have overskud til, men noget der skulle flyde ind og ud mellem alle dele af ens liv. Jeg er faldet over denne vidunderlige bog, fuld af citater, og nedslag i et levet liv, rig på bobler, smøger og haute couture. Jeg er vild med dette citat, som man jo egentligt godt forstår: At selv – eller måske især – på de dage, hvor alt ikke spiller, bliver man en lille smule lykkeligere af at tage det pæne tøj på.

Why Don´t You var Vreelands tilbagevendende “klumme” med forslag til et mere stilfuldt – og overdådigt – liv. Her er et par:

 

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *