Genvej til God hårdag – med fotobevis

Jeg elsker at skrive om produkter, og jeg elsker når jeg rammer rigtigt og finder et, der virker. Men jeg er dårlig til at få taget billederne til det. Det kræver at der er nogen på kontoret, der har tid til det, og ind i mellem er det lige lidt meget at bede en af kollegaerne om at tage et billede, så man kan bevise for verden, hvor god en hårdag, man selv synes man har. Men denne gang har jeg altså både den gode shampoo og billedet til at bevise det.

Jeg har vist ovenikøbet skrevet om disse produkter før – men det gør jo bestemt ikke favotitværdigheden mindre. Percy & Reed er relativt nye på det danske marked, og har en emballage, som jeg kunne forstå på en af mine kollegaer, ikke er for alle. Jeg synes den er så fin, og jeg er en sucker for godt tekstforfatteri, så teksterne foran og bag på flaskerne er faktisk nok til at jeg ville købe dem. (jeg køber faktisk produkter også på baggrund af tekster…). Shampooen er perfekt til tørt sommerhår, og især hvis man er et sted (uden for Danmark lige nu…) hvor det er så varmt, at håret kruser. Det gør mit, hvis der er fugt i luften, og jeg får i virkeligheden mirkofonhår, hvis jeg ikke bruger de rigtige produkter. Ikke på en yndig måde, mere sådan en kaosagtig måde. Jeg bruger balsammen inden jeg bruger shampooen; den er næsten kur-agtig og super god til at rede filtrede krøller ud med.Så bruger jeg shampooen og så balsammen igen. Jeg har på billedet nedenfor bare tørret mit hår op med noget voks fra Davines med en diffuser.   Du kan læse mere om produkterne her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *