Den store modeaften: Elle Style Awards

I går var modebranchens store aften, den årligt tilbagevendende Elle Style Awards, og det var et vanvittigt imponerende arrangement, komplet med bobler, smukt klædte mennesker, Ohland der kom sejlende ned fra loftet i en sølvmåne og masser af glimmer, fejring af branchens dygtigste og ikke mindst: Glædelige gensyn med gamle venner.

Inden middag og fest var jeg så heldig at være blevet inviteret i L’Oréal Paris VIPlounge til den helt store makeup-tur. Jeg fik sat hår, og lagt makeup af nogle af branchens dygtigste, og det er altså simpelthen en oplevelse ud over det sædvanelige, og helt klart noget, der kommer til at kræve mere end et blogindlæg. Jeg fik også en masse tips og tricks, og jeg vil gøre mit bedste for at lave en gennemgang af dem en anden gang, når jeg sidder med produkterne foran mig, og kan fortælle, hvad jeg lærte. For der var tricks at hente til sommerens fester.

Men Ayoe Nissen havde hænderne i mit hår; og hår er også hendes ekspertområde, ud over også at være en dygtig makeupartist. Jeg ville gerne have mit hår samlet på en eller anden måde, uden at det blev helt skrabet tilbage, og så tryllede hun simpelthen det her, som jeg virkeligt ville ønske, jeg kunne regne ud hvordan man selv fikser.

Der blev taget professionelle billeder på dagen ligeledes, og så snart jeg har dem, lægger jeg dem op her. Hav en dejlig onsdag derude!

3 kommentarer

  1. Får vi også et billede af dit smukke hår (og ansigt) forfra?
    Men ja, når man har været i hænderne på sådan en tryllekunstner, ville man ønske, at man kunne tage lidt af magien med hjem

  2. Hvor er det smukt .en du har jo også en dejlig manke, som altid sidder smukt i forvejen! Glæder mig til flere billeder og indlæg Rikke J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.