SommerRoben er sikret

 

Jeg ved ikke helt hvad det her er. Det er ikke en frakke. Det er heller ikke helt en kjole, men den kan bruges om kjole. Det er en robe af en slags, med det største og vildeste print, som minder mig om alt hvad der er godt i sommeren. Jeg har tænkt mig at bruge den som frakke, som kjole og som kimono, og regner ikke med at tage den af foreløbig. Jeg er udemærket klar over at jeg ikke mangler flere af denne slags beklædningsgenstande, men det er som med glimmersko; jeg kan ikke lade dem være; de kalder på mig. Denne sag er fra Zara, og kan ses her. (Og nej, det er ikke et affiliatelink).

3 kommentarer

  1. Den er SÅ fin! Har også lige købt en blomstret kjole fra Zara – dog en anden – som jeg glæder mig så meget til at modtage og få prøve – hvis den passer, skal jeg bo i den nærmest hele sommeren! 😉

  2. Kære Sidsel – jeg håber den passer! Men man bliver jo stormende forelsket i alle de smukke prints, der er hos Zara lige nu. KH J

  3. Den er smuk med smuk på.

    Her i Brønshøj, ligger en lille dejlig biks. “Design by Kalle shop” (findes også på Instagram). Hun finder finurlige kimonoer i Paris og sælger dem. Jeg er faldet pladask for en rød, men tør ikke gå op og prøve den. Jeg véd jo hvad det så vil ende med….ing’.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *