Gaveregn: Vind Et Skab Fuld Af Makeup

Denne konkurrence er sponseret af Lahme Kommunikation.

 

Her hos hos – hos Lahme – er vi i gang med at lære et helt fantastisk nyt makeupbrand at kende. Essence, som i sin kerne er fest, ballade, og masser af trends. Makeupbrandet lancerede for eksempel en limited edition regnbue øjenskygge for kort tid siden, som jeg rigtigt gerne ville have vist jer, men den blev revet væk. Og sådan er det med det brand; man skal holde øje, og være hurtig for at nå at få fingrene i de mange lækre sager. I år fylder Essence 15 år – og ja, det er altså kun os i lille Danmark, der først nu er ved at lære brandet at kende, men i den anledning har jeg fået den ære at forære et helt lille skab fuld af makeup væk. Det har et spejl på indesiden, og er så ellers proppet med lækre produkter. Eneste minus er at der kun findes ganske, ganske få af dem, og ikke til salg.

Du vinder ved at smide en kommentar her til indlægget inden torsdag klokken 20.

100 kommentarer

 1. Wow!!!! en lækker præmie. Det vil da være fantastisk at vinde. Håber jeg er den heldige. God dag

 2. Sikke en fed præmie! Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre 🙂

 3. Hold nu op en lækker præmie! Min søster har netop afleveret speciale og jeg ville elske at forkæle hende med det!

 4. Regnbue-øjenlåg er lige mig Og alt det andet kan jeg helt sikkert også få sat i cirkulation!

 5. Holy moly, dét ville gøre min (semi)tvære teenage-datter glad for evigt! (Jaaarh, og mig – who am I kidding!?) 😉
  Go’ onsdag! 🙂

 6. Det kunne jeg godt lige bruge – trænger i den grad til noget nyt.
  Tak for en altid fantastisk blog – du sætter altid hovedet på sømmet

 7. Wow, en helt fantastisk præmie. Jeg smider et lod
  Og tak for skøn blog, Julia

 8. Fed præmie! Min datter har snart fødselsdag, og det ville med garanti blive den helt rigtige fødselsdagsgave til hende.

 9. WAUUUWWW – hvor vild et skab er det ikke…? Noget bedre end køleskabet, klædeskabet & til tider også ægteskabet… Jeg håber jeg vinder

 10. Det ville være skønt at vinde – og jeg ville dele med mine to døtre.

 11. Det ville helt sikkert gøre glæde hjemme hos os – hos både mor og datter!

 12. Hvor ser det fantastisk ud… Jeg er med og krydser fingre for at jeg er heldig 😉

 13. Min datter dør af misundelse hvis jeg vinder og ikke deler. Så det vil jeg da nok overveje, hvis det er…

 14. Sikke en skøn præmie at vinde. Jeg ville dele med min skønne niece!

 15. Den ville datteren, Natacha på 15, sætte stor pris på at vinde. Når man som 44-årig far nu kan se hun konfirmeres 25. maj, og i det hele taget begynder at antage kvindens syn på tilværelsen, så begynder man at overveje, om man skulle have taget det jagttegn og se at få købt det dobbeltløbede haglgevær. 🙂

 16. Hvor er det bare fint, det skab 🙂 Vil gerne være med i lodtrækningen!

 17. Hvor lækkert – ville blive så taknemmelig hvis jeg skulle være heldig nok til at vinde

 18. Nææh – hvor er det fiiint 🙂 Fed præmie.
  Håber på mit held denne gang 😉

 19. Kender 2 smukke små tøser der ville elske at få det til deres værelse.

 20. Hvor lækkert ! det kunne klart blive en deler med mine 2 store dejlige tøser herhjemme…..

 21. Hold da op en lækker giveaway, enhver kvindes drøm 🙂
  Godt koncept med dit Lahme Kommunikation:-)
  Forårs hilsner til dig!

 22. Hold nu op det ville være skønt at vinde. Jeg trænger til mere glitter og glimmer og det skab har det hele

 23. Det ville jo være helt vildt at vinde sådan et skab – et bid af lykken 🙂

 24. Fantastisk! Min datter vil elske skabet – og jeg vil elske indholdet

 25. Ej! Sikke en fantastisk præmie 🙂 🙂
  Jeg krydser fingre for at være heldig

 26. Ja tak – sådan et godteskab vil jeg meget gerne danse ind i sommeren med :0)

 27. Jeg elsker det mærke, har tit købt det når jeg er i udlandet 🙂

 28. Fantastisk præmie. Går og leder efter den perfekte røde læbestift og den helt rigtige glimmer til øjenlågene. Måske, begge dele ku være lige dér.

 29. Som eneste høne i hønsegården , (med 3 haner). Ville det være SÅ skønt med noget tøset til mig, så det hele ikke går op i fodbold, og maskiner

 30. Vil give den til min dejlige datter hvis jeg er så heldig at vinde.

 31. Det er da den fineste lille kuffertting Den vil blive nydt og være til enorm fornøjelse her hos mig

 32. Jeg fylder 40 i år. Og udover jeg den sidste halvdel af 30erne er blevet mere og mere kvalitetsbevidst, så er jeg også blevet mere pyntet. Ohh, glæden ved et lækkert stykke kvalitøj, og synet af en dåse glitrende øjenskygge Hvor ville jeg bare være overglad for at vinde sådan et skab der – til mig ! ( vil ikke dele med teenen eller andre, næ nej – det skal være til mig)

 33. Mit liv trænger til mere glimmer og gas og jeg skal klart have mere fest og glæde i hverdagen ovenpå år med små børn, mand med alvorlig stress og en hverdag, der har været tung og grå. Jeg krydser fingre hårdt!

 34. Jeg skynder mig at smide et lod i puljen… det ville i den grad pynte både på mit rodede badeværelse og i mit aldrende fjæs 🙂

 35. Jeg var ikke til dukkehus og lyserødt da jeg var barn. Men ville elske at tage revanche med dette som på en måde er voksenlegetøj!

 36. Helt klart en konkurrence hvor der skal smides et lod i puljen. Håber er jeg har smidt et godt lod, så skabet og indholdet skal pynte hos og på mig :o)))

 37. Jeg har prøvet et par af Essence neglelakkerne, og de er virkelig fine. Dejlige at arbejde med og holder også rigtig fint.
  Så hvis kvaliteten af negleprodukterne afspejler deres generelle kvalitet, så vil jeg skynde mig og smide et lod i puljen og håbe på mit held for forkælelse og lækre farver 😀

 38. Et skab fuld af fest og ballade, det er lige det jeg har brug for i disse dage. Jeg har også for nyligt tabt min faste gå -i-byen-læbestift, og har ikke rigtigt kunnet finde en ny. Det ser ud som om det er en god chance for at finde en ny favorit i det skab

 39. Jeg ville det,ville nok også være nødt til at dele med min teenage datter,men det er også ok for hun fortjener at blive forkælet

 40. Åhhh – SÅ FINT!! Og så med skab…… Absolut liiiige det jeg mangler

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *