Gaveregn: Vind Et Skab Fuld Af Makeup

Denne konkurrence er sponseret af Lahme Kommunikation.

 

Her hos hos – hos Lahme – er vi i gang med at lære et helt fantastisk nyt makeupbrand at kende. Essence, som i sin kerne er fest, ballade, og masser af trends. Makeupbrandet lancerede for eksempel en limited edition regnbue øjenskygge for kort tid siden, som jeg rigtigt gerne ville have vist jer, men den blev revet væk. Og sådan er det med det brand; man skal holde øje, og være hurtig for at nå at få fingrene i de mange lækre sager. I år fylder Essence 15 år – og ja, det er altså kun os i lille Danmark, der først nu er ved at lære brandet at kende, men i den anledning har jeg fået den ære at forære et helt lille skab fuld af makeup væk. Det har et spejl på indesiden, og er så ellers proppet med lækre produkter. Eneste minus er at der kun findes ganske, ganske få af dem, og ikke til salg.

Du vinder ved at smide en kommentar her til indlægget inden torsdag klokken 20.

100 Comments
Previous Post
Next Post