Træning, Spa, Arbejde

Altså det er jo en rytme man kan forholde sig til, så da Johan og jeg var på La Manga i sidste uge var det den jeg holdt mig til. Vi stod op og trænede: Løb, vægte og svømning. De har en indendørs svømmehal på stedet, med 25 meter langt bassin, og nok baner til at man faktisk kan svømme uden sammenstød. Det er mange år siden jeg sidst har svømmet rigtigt, men hold op, hvor var det fedt. Og så hårdt! Havde glemt hvordan man bruger hele kroppen på den bedste måde. Normalt, når jeg går i svømmehallen, er det jo med to drenge, der helst bare vil hoppe, plaske og flyde, så det levner ikke tid til at jeg lige høvler 15 baner i ro og mag. Men det kunne jer dér. På stedet er der også et spaområde, man har adgang til, med forskellige bassiner, dampbad og sauna. Den store, store luksus, og noget jeg klart kan anbefale. Efter sådan en formiddag, føltes det meget lækkert at gå i gang med at arbejde, og bare have ro til det, uden at skulle tænke på spisetider, hentetider og sengetider.

2 Comments
Previous Post
Next Post