Den perfekte statement Tee

På catwalks rundt omkring i verden, ved de nys overståede modeuger, har statement-tees, trusser, jakker og tasker været en af de store trends. Naturligvis som svar på alt det der i øvrigt foregår ude i verden. Du kan se et slideshow over nogle af de tees, der dominerede på catwalken og på gaden under modeugen i New York her.

For nogle uger siden faldt jeg over en butik på Etsy, der bugner af fine tees, og jeg købte to af dem. Jeg har – som du kan se – klippet halsen af; jeg er ikke særlig god til tees med lille udskæring, og jeg synes desuden også at man så ser lidt mindre poleret ud. Statement tee-en er en ældgammel protest- og kommunikationsform, men i det hele taget er det jo noget af det, man ser rundt om i verden nu; at det er de gamle måder at protestere på, der rent faktisk vinder frem igen. Det er let nok at give sin mening til kende med et klik på nettet, men det, der virkeligt batter er, når man står frem i virkeligheden, ude i den virkelighed, vi deler med hinanden, og er tydelig omkring sine holdninger. Og så kan man sige at det “bare” er en tee, men uanset hvad, så er der ingen der er i tvivl om, hvad man mener, når man siger, taler, protesterer eller bare tager en statement tee på. Og det er vel også noget værd?

Hvis du køber samme sted som jeg, så vær opmærksom på at de er ret små. Jeg har købt mine i large, og jeg er en 38-40 på overkroppen.

Klik her.

5 kommentarer

  1. Hahaha, med min meget lange 10-sekunders-regel ala madtab på køkkengulv (og alle de glemte fadøl i baren, jeg har sorteret for cigaret-skodder og bundet i gymnasietiden), må jeg klart falde ind under kategorien. Mon jeg får egen minde-statue en skønne dag?

    – A

  2. den er fed, god ide med halsen, men trevler de så ikke op?
    går ikke meget i T-shirts… men har overvejet at lave statement bandanas til Zorro… han er alligevel med overalt…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *