Bedre hår-dage: Snyd dig fra en udgroning

Ok, det her er simpelthen så smart, at man er nødt til at kende det. Måske husker du at jeg for nogen tid siden var så heldig at få lov til at interviewe den tidligere musicalstjerne og nu hår-guru Johan Hellström, som arvede hele brandet Björn Axen. Ellers kan du læse historien her (og den er god, og Diana Ross er med). Brandet spytter den ene gode nyhed til bedre hårdage ud efter den anden, og nu har jeg fået sendt disse to produkter, som er med til at gøre hverdagen lidt lettere, hvis du hører til de mange danske kvinder, der farver deres hår. Man kan ganske simpelt dække sin udgroning med produkterne. De fås i to nuancer, og er ganske simple at bruge. Du vasker dem lige så langsomt ud igen, og de hverken skader håret eller gør det sværere at sætte.

Produktet finds lige nu i to nuancer – nemlig en meget mørk, næsten sort, og i en lysere brun. Produkterne fås i Magasin landet over. 

2 Comments
Previous Post
Next Post