Tip: Hvis du kender én, der skal giftes

Pauli Tvilling er indehaver af FN92, som er en vidunderlige vintagesalon i København. I begyndelsen af modeugen holdt han et show på Konditori La Glace, som jeg var så heldig at være inviteret til at se. Det var en fuldkommen fantastisk oplevelse; vintagemode fra 10 årtier; originale modefund, som alle har en historie. Stylet til perfektion og dertil musik fra æraen. Det hele sluttede af med den ene brud efter den anden; og det er også især brudekjolerne FN92 er berømt for. Hvis man skal giftes booker man simpelthen en tid i butikken (man kan ikke bare gå ind fra gaden); man får den store rundvisning i årtiers modefest, og når man vælger en kjole, er der en syerske, som hjælper en med at få den til at passe. Man kan simpelthen blive gift i elfenbensfarvet silke fra 1920-erne, eller et cremefarvet tyldrøn fra 1950-erne. Jeg spurgte Pauli, hvad man skal regne med at slippe: En kjole koster fra 1100 til 11000; læg dertil en syerske og tilpasninger for omkring 2000 kroner, og så har man en unik kjole.

Alle billederne her er fra Paulis show på La Glace. Og hvis du ønsker at prøve kjoler i salonnen, så skriv en mail via dette website.

 

 

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *