Botanicals – Gode hårdage og de små forskelle

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, fordi vi har arbejdet med de viste produkter for L’Oréal.

Der findes gode hårdage, og så de rigtigt rigtigt dårlige. I går havde Et Glimt af Danmark sæson 2 premiere, og jeg kom til at tænke på, hvor meget håret faktisk indgik i forberedelserne til de programmer. Helt latterligt måske, men når jeg skal stå op klokken fire og være i gang klokken 5, og så ellers være på optagelser ind til ca 20 timer efter, så betyder det lige så meget om håret sidder nogenlunde, som at de sko jeg har på ikke gør ondt. Og Jeg har faktisk en del af den slags meget lange dage, hvor det ydre betyder rigeligt for, hvordan jeg føler jeg kan præstere. Derfor: Når jeg finder en god shampoo er jeg ret loyal. Jeg har nu lært Botanicals at kende. Fire serie af hårpleje findes der i brandet, og alt er lavet ud fra tanken om at producere så bæredygtigt som muligt. Det betyder at ingredienserne er sourcet hos en lang række små producenter, planteavlere og bønder, fremfor at være hentet ét sted, da dette kan udpine jorden og ressourcerne hos producenterne. Det betyder også at flaskerne er tyndere, for at spare på ikke bare plastic, men også på fragtpriser, og det betyder at der er mere i flaskerne end normalt, igen for at spare på alle dele af processen. Det er den slags nytænkning, der betyder noget, og den slags, der rent faktisk gør en forskel for miljøet og for vores omverden. Når produkterne så er så gode, som jeg oplever de er, så er der virkelig ikke noget at være ked af. Serien med koriander er helt klar bedst til mig, da den ikke plejer så meget at krøllerne forsvinder, men der er flere produkter i serien, som har langt mere pleje, hvis man eksempelvist har tørt hår, som man ønsker at glatte.

Produkterne fås i Matas.

 

Masken her har jeg faktisk brugt inden jeg vaskede hår, så jeg kunne rede krøllerne ud med den i. Virkelig god.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.