Dén slags weekend (Er det bjældeklang jeg hører?)

 

Denne weekend har været en af de helt gode. En af de tætte, varme og rolige. Sofus og jeg sluttede ugen af med at drikke varm chokolade sammen, og med at han fik lov til at vælge hvilke kager han ønskede på det lille konditori Leckerbaer i Ryesgade. Han gik amok. Og jeg lod ham. Vi rullede stille og roligt videre ind i weekend, med masser af børn, hygge og langsomhed, og det var lidt som om vi alle fire allerede var gået på ferie. I dag, søndag, blev ungerne passet et par timer, så Johan og jeg kunne købe deres julegaver – sammen. Det plejer ellers at være noget vi ordner hver for sig og mest på nettet af ren og skær tidshensyn, men i år, gjorde vi det sammen, og det var en fest! Jeg var så også lige ved at købe masken nedenfor, men da den er lidet anvendelig og koster det samme som et par virkeligt pæne sko, og da jeg nok aldrig kommer til at bruge den, lod jeg den ligge. Og følte mig meget ansvarlig. Og nu, ja, nu har jeg det som om jeg hører en fjern bjældeklang – det er juleferien der sniger sig ind i slutningen af den kommende uge.

img_8964

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *