Arbejdstøj, glimmer og farver

img_1982-1

Det er ved at være længe siden jeg har delt hverdagsoutfits her på bloggen. Jeg har sådan set stadig tøj på, og interesserer mig også mere for det end muligvis godt er. I sidste uge holdt jeg et todages kursus i tekstforfatteri på Helenekilde Badehotel (du kan læse mere om kurset her), og selvom jeg ikke var alene om det (vi var to undervisere + to-gæsteforelæsere), så betyder det alligevel lidt at være på i to dage, og skulle kunne udtrykke sig, bevæge sig, og agere foran andre. Derfor havde jeg tænkt mig særligt godt om, da jeg pakkede, og det gik op for mig, at hvor mange andre, har det bedre, når de tager noget klassisk på, så får jeg det bedre, jo mere jeg larmer. Bløde materialer, et drys glimmer og et par høje hæle, så synes jeg faktisk det hele fungerer bedre for mig, også selvom det hele ind i mellem nærmer sig kaos.

img_1972

Velourblazeren er fra Noa Noa, det samme er de blå bukser. De er fra Sharin Foos kollektion, og virkeligt velsiddende. Toppen er fra The Baand (en gammel sag), og de perfekte foredragstilletter, som man kan stå op i, i otte timer er fra Marie Monin.

3 Comments
Previous Post
Next Post