Skønt: Vinterglød: 4 favoritter

 

Glædelig onsdag; og mid-week. Som jeg vist har sagt et par gange har jeg taget mig selv i nakken dette efterår, og forsøger at gøre mig lidt ekstra umage med det indre såvel som det ydre, så jeg ikke falder i mit vanlige efterårshul. Nogle gange kan friskheden smøres på, og det kræver hjælp:

img_4015

Nogle anbefalinger tåler gentagelse; og derfor serverer jeg lige et par gamle kendinge for dig her, men også en enkelt helt ny ven, som jeg første gang hørte om ved et foredrag i sommer. Blandt de gamle kendinge er L’Oréal Paris Nude Magique Cushion, som er  blevet en sag jeg altid har i tasken. På det sidste har jeg rejst meget, og her er den lille krydsning mellem en foundation og en pudder fantastisk at have med, forbi man gerne må have den i håndbagagen, men også fordi den indeholder fugt. Det betyder at huden ikke tørrer ud, selvom man sidder i et fly, men også at den er nem at friske op med i løbet af dagen. Den fås i flere farver, der passer til din hudtone, men den er altså ikke en maske, snarere en slags toning, eller udglatning af nuanceforskelle i huden.

img_4013

Min absolutte favoritmascara lige nu – blød, nem og giver lange tykke øjenvipper. Også hvis man ikke er begunstiget med hverken kraftige eller lange øjenvipper fra starten. Det er jeg for eksempel ikke, og jeg har hverken tid eller lyst til at få syet lange edderkoppeben på øjenlågene, så derfor er jeg meget glad for en god mascara. Den her virker.

img_4017

Dén her farve: fifth avenue er en klassiker fra essie. Rød med en smule orange, og i dén kvalitet essie er så kendt for. Perfekt.

img_4012

Den smukkeste blush jeg nogensinde har set. Den er lige kommet på markedet, men jeg fik som sagt lov til at lege med den for et par måneder siden. Jeg syntes bare lige du skulle se den, inden jeg får smurt den ud. Der er tre farvetoner i den, som kan blendes eller bruges hver for sig. Jeg bruger den på “æblerne” under øjnene, altså på det sted, efterårsvinden ville give farve, efter en lang gåtur.

6 kommentarer

  1. Åh den blush ser helt fantastisk ud 🙂 Jeg læste et sted, at en make-up blogger af de store rent faktisk synes L’oreal Cushion var bedre end den (originale) fra Lancôme. Jeg har ikke prøvet nogle af dem. Jeg er stadig på BB creme, hvis jeg skal have noget på. Jeg håber L’oreal kommer med en cushion blush. Det ville være fantastisk. Kh. Birgitte (som pt. virkelig har opdaget fidusen ved blush OG læbestift)

  2. Kære Julia – det er bare fordi, vi har bedre tid til at interessere os for det 😉 nu ungerne ikke er helt så små. Bestemt ikke alderen, hahahaha….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *