Uden net… Men med blå døre

img_8311

Jeg har været uden net de seneste dage – eller i hvert fald kun med sporadisk, drypvis adgang til hullet, plettet, ikke tillidsvækkende internet. Det er jeg dårlig til at være – blandt andet fordi jeg så hverken kan komme af med ord eller billeder herude. Jeg var afsted sammen med en kunde på et fotoshoot, som blev kombineret med en international presseevent, og omgivelserne var (trods det iltsvage net), vidunderlige. Vi var på Sicilien, i et leget hus, hvis vi havde været Spanien havde det heddet en hacienda, men altså en slags enormt gods, hvoraf dele er helt tilbage fra 1300tallet. Baghaven var en palmelund, der var springvand, fuglebure og en masse kroge, hvor man kunne sidde i skyggen. Helt fantastisk smukt, var stedet – og ikke super overdrevent  istandsat, men nok til at der var pæne badeværelser, nogenlunde gode senge og helt sikkert masser af skønne farver, inde såvel som ude. Så gjorde nettet ikke helt så meget.

Men bortset fra det – jeg er endelig, endelig, endelig hjemme efter nogle hektiske måneder, vilde uger og travle dage, og jeg skal ikke ud og rejse det næste stykke tid. Nu er det weekend, og jeg skal ligge i ske med drengene, kysse på Johan, lave ingenting bortset fra mad, og trække vejret helt ned bag navlen.

img_8308

img_8305

img_8287

img_8285

img_8313

img_8306

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *