Vind et års forbrug af Läkerol

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, da vi arbejder for Läkerol.

Eftersom det altid er en særlig begivenhed, når Läkerol kommer med en ny smag, tænkte jeg at det var på tide at være med til at fejre det herude på bloggen. Derfor kan du i dag vinde et års forbrug af denne fine lille pastil. Anledningen er (tadaaaa) Läkerol Sour Mandarin. (Läkerol Sour Mandarin er en Läker nyhed til dig, der godt kan lide smagen af syrligt-sødt, af citrusfrugter og fjerne himmelstrøg. Läkerol Sour Mandarin er uden lakrids, som mange af de andre Läkerol varianter er, men den er lige så opfriskende i smagen, som Läkerol skal være.)

Bag den over 100 år gamle pastil står et team af dedikerede og dygtige smagsudviklere. De har masser af viden om fødevaretendenser og nye smage, og udvikler nænsomt nye varianter der passer til netop det, vi har lyst til lige nu. For Läkerol handler om smag, om den lille smags-distraktion i hverdagen og frisk mund, når du er on the go. Läkerol er perfekt til tasken, til bilen, inden næste møde, før du henter ungerne, og næste gang du trænger til lidt läkert!

Du vinder: et års forbrug af Läkerol. Det svarer til ca 40 æsker, og de kommer til dig i posten hvis du vinder lodtrækningen. For at deltage skal du bare smide en kommentar her inden tirsdag den 11. oktober klokken 15.

helpyra

 

111 Comments
Previous Post
Next Post