Foredrag: Sundhed for Kvinder & ManiFest

Jeg har lovet jer at skrive her på bloggen, når jeg holder foredrag, og det gær jeg faktisk snart. Her hos Lahme er vi nemlig så heldige at arbejde sammen med og for Longo Vital. De har netop lanceret et kosttilskud, der er særligt sammensat til at dække de behov for mineraler og vitaminer, som vi kvinder har. Jeg er ret vild med produktet, og derfor har jeg sagt ja til at holde et foredrag sammen med dem. Så det jeg nu vil invitere dig til er en aften i København, hvor du først hører lidt om vitaminer, mineraler og alt det der gør hverdagen mere overskuelig for os, og derefter lidt om hvad jeg synes gør hverdagen lidt sjovere…
Du får et lille glas, en goodiebag og en hel masse inspiration, hvis bare du klikker her og melder dig til.
Billetterne koster 60 kr, og det er faktisk det der dækker forplejningen. Og bare så du ved hvad du går ind til – Longo Vital er kunde hos Lahme, men de betaler mig ikke for at holde et foredrag; det gør jeg selv, fordi jeg har lyst, og fordi jeg helt ærligt tænker at det her bliver et brag af en aften.
Jeg håber vi ses.
PS:
Med dig hjem fra eventen får du den lækreste goodiebag fuld af forkælelse fra inderst til yderst. Du får naturligvis en pakke Longo Vital til kvinder med hjem, men også produkter fra L’Oreal, lækre snacks og produkter til personlig pleje.
4 Comments
Previous Post
Next Post