Den perfekte krop – og hvordan den har udviklet sig

Der landede en mail i min inbox i går – med nedenstående grafik. Og som afsenderen skrev, så er der ikke meget der interesserer mig mere end hvordan vi får idealerne hamret ind i underbevidstheden, og hvordan vi så efterfølgende vil gøre nærmest alt for at kunne leve op til dem. Jeg læste forleden en tekst om øjenvipper; at kvinder i slutningen af 1700tallet fik syet ekstra hår ind i øjenlåget for at få lænegere vipper. Der er virkelig ingen grænser for hvor langt vi vil gå for at blive de perfekte versioner af os selv.  Denne infografik viser med stor tydelighed, at det egentligt “bare” handler om at blive født på det rigtige tidspunkt – eller som Denne Kloge Dame en gang sagde til mig: Find det årti der passer til din krop – og bliv der.

 

the-evolution-of-the-perfect-body-danish-version-8

 

Inforgrafikken har jeg fået af Katoni, som er en online tøjbutik, jeg ikke kendte i forvejen. De har ikke betalt mig for at dele den med jer. Du kan besøge dem her. 

4 Comments
Previous Post
Next Post