36 timer i Amsterdam

 

IMG_1781

Cykler overalt, broer, kanaler, husbåde med græs på tagene og katte der sover i urtepotter. Amsterdam er sådan en fin by. Det er årevis siden jeg sidst har været der, og dengang var det så vidt jeg husker ganske arbejdsrelateret. Nu har Johan og jeg været der med dejlige venner i sidste weekend. En af den slags weekender, hvor morgenen ikke begynder før klokken 11 og hvor aftenen slutter klokken 4. Det var SÅ sjovt, godt og hyggeligt, og ikke mindst: Genopladende. Efter uger med så megen travlhed, at jeg har det som om jeg ikke har nået at tale med Johan, og hvor dagene fiser forbi en, er der noget særligt over at indse at en samtale må vare fire timer, og at nyde at der for en gang skyld ikke er nogen der hverken skal mindes om at læse lektier, spise, sove eller samle deres sokker op.

Vores venner havde arrangeret billige flybilletter og ikke mindst: Overnatning i den fineste husbåd (som jeg ikke har billeder af endnu), via Air BnB. Hvis du selv er på vej, så tjek denne restaurant ud. Den var noget helt særligt. Breda, hedder den. Grøntsager, muslinger og himmerigsmundfulde.

IMG_1784

IMG_1778

IMG_1783

IMG_1771

2 Comments
Previous Post
Next Post